Sefa sonuçtan hiç memnun değil

28 Mart 2024 20:51

Erzurum'da Tazı kullanımı sırasında 33 dakika boyunca internetim olmasına rağmen sürüşü bitiremedim. Şu an 209 TL borcum bulunuyor. Tazıyı kilitlememe rağmen fotoğraf çekemedim ve uygulama yüzünden sürüşü sonlandıramadığım için 209 TL borçlandım. Müşteri hizmetlerini aradığımda kimse cevap vermedi, canlı destekte de yardım alamadım. Lütfen bu konuda bana yardımcı olun.

Sefa
Sefa
04 Nisan 2024 08:00

27 martta tazı uygulamasından scooterı aldım 22.09 da sürüşe başladım ve 51 dakika dan daha da az sürdüm ama kanıtı 51. Dakika da alabildim tazı mobil uygulaması yüklenmemesinden dolayı sürüşü bitiremedim ve 209 TL bana borç gösterdiler sözde müşteri hizmetleri telefonu açmadı bende tazı yetkilileri bunu gorene kadar bana ulaşana kadar borcumu ödemeyeceğim lütfen bana ulaşsınlar ya da tazı hesabımdan borcumu silsinler

Halil sonuçtan hiç memnun değil

08 Ağustos 2024 01:35
Zehra sonuçtan hiç memnun değil

Tazı Kiralama Sonrası Fazla Ücret Ve Bakiye Sorunu Mağduriyeti

04 Mayıs 2025 03:38
Tazı Kiralama Sonrası Fazla Ücret Ve Bakiye Sorunu Mağduriyeti
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Tazı | Akıllı Scooter Kiralama Sistemi Teknik Arıza Nedeniyle Haksız Ücret Ve Mağduriyet

17 Haziran 2025 01:06
tazi-akilli-scooter-kiralama-sistemi-teknik-ariza-nedeniyle-haksiz-ucret-ve-magduriyet-2.jpg