Şule sonuçtan hiç memnun değil

Tatilbudur'un Olmayan Özellikte Otel Odası Satması

Tatilbudur'un Olmayan Özellikte Otel Odası Satması
04 Eylül 2024 15:41

Tatilbudur üzerinden Çanakkale akol otele 2 günlük rezervasyon yaptık. Oda özelliklerinde balkon olmasına rağmen balkonu olmayan bir odaya yerleştirildik. Otel şehir manzaralı tüm odalarının balkonsuz olduğunu söylüyor ama satışa sundukları acentelerin nasıl sattığına bakmıyor bize danışıklı dövüş gibi geldi. Tatilbudur'a durumu anlattık ama henüz bir dönüş olmadı. Sigara içen insanlar için çok zor. Bilseydik balkonsuz olduğunu tutmazdık. Açıkça yanıltıldık ve ilgisiz bir tavırla karşılaştık hem otel hem de Tatilbudur.com tarafından tutacakların bilgisine

04 Eylül 2024 15:43 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Misafirimiz, İletmiş olduğunuz konu değerlendirmeye alınmış olup, gerekli incelemeler yapılarak tarafınıza bilgilendirme sağlanacaktır. Saygılarımızla. Tatilbudur.com / Müşteri İlişkileri Departmanı

05 Eylül 2024 14:40
06 Eylül 2024 12:50

Hiçbir şekilde tarafıma dönüş yapılmadan buraya cevap yazısı yazılmış bir sonraki rezervasyonum diye bir şey de asla olmayacak yanıltıldığımız ve mağdur olduğumuz gerçeği değişmeyecek. İnsanlara olmayan özellikte oda satmayın ki kimse de bizim gibi mağdur olmasın bir de iletişime geçtik diye yalan ifadeler kullanmayın kimse bize dönmedi.

06 Eylül 2024 12:57
tatilbudurun-olmayan-ozellikte-otel-odasi-satmasi-1.jpg

Ve hala da aynı yanlış durum devam ediyor bir de buraya kalıplaşmış cevaplar koyup insanları yanıltmasın hala balkon var özelliklerde

23 Temmuz 2023 22:53

07 Eylül 2024 15:53

23 Ağustos 2023 11:31
Zafer sonuçtan hiç memnun değil

16 Ağustos 2024 11:46
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

01 Mayıs 2024 16:44