İade Edilmeyen Ücret Ve İcra Davası

İade Edilmeyen Ücret Ve İcra Davası
29 Aralık 2024 23:38

29 Aralık 22:46
Tatil Yıldızı (Alpem Taşımacılık Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi) seyahat acentasına yurt dışı tur için 1149 Euro para ödedim. Turun iptal olduğuna dair mesaj geldi. Paranın iadesini istedim, beni oyaladılar. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum. Tüketici Hakem Heyeti beni haklı buldu. Ancak bu şirket sahibi ve çalışanları, karara uymayıp parayı iade etmediler. Avukat aracılığı ile şirketiniz hakkında icra davası açtım. Hayırlı olsun.

Aylin

Bu aralar aramıyorum Tüketici Hakem Heyeti sonucu bekliyorum telefon da mı açmıyorlar artık. O kadar mağdur var ki hangisine cevap versin. İcradan da mı alamayacağız paramızı?

Aylin

2024 temmuzda Tayland turu satın aldım. Klasik hikaye turu iptal ettik deyip paramızı iade etmediler. Telefonlara bakmadılar bakan da ödeyemeyeceğiz dedi. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum sonuç bekliyorum halen. Tur satın alacaklara sesleniyorum biz bir hata yaptık siz yapmayın. Her türlü oyun, hile var. Bu kadar kişiyi mağdur eden bir firma sizi mutlu etmez. Paramızı iade etmemek için de sözleşme imzalatmaya çalıştılar. Savunmada biz o firma değiliz diyorlar. Sonuna kadar hakkımı arayacağım o parayı da helal etmiyorum. Ağlayanın malı gülene hayır etmez!

Gülşah
Gülşah

İyi günler Aylin hanım, aynı sorunla bende uğraşıyorum maalesef. İcraya vermiş durumdayım şu an ama şirket sahibinin numarasına ulaşabildiniz mi? Diye sormak istedim. İki adet banka hesabı dondurulmuş durumda ama şu an aradığımız sabit hatlarla kendilerine ulaşamıyorum.

21 Aralık 2024 00:33
İade Edilmeyen Tur Ücreti Mağduriyeti
Volkan sonuçtan hiç memnun değil

23 Ağustos 2024 14:36

15 Ağustos 2024 12:43