Tatil Sepeti Bergiz Otel Mağduriyeti

03 Ağustos 2024 10:35

Tatil Sepeti üzerinden Temmuz ayında 26-31 Ağustos için yapmış olduğum otel rezervasyonu sonrası dün tarafıma otelde klimanın, televizyonun, internetin ve telefonun çalışmadığı ile ilgili mesaj gönderildi. Sorunun çözümü için garanti veremiyorlar. Ben rezervasyonu yaparken bu aksaklıklar söylenseydi asla rezervasyon yapmazdım. Satış sözleşmesine göre de rezervasyon esnasında sunulan şartlardan Tatil Sepeti sorumlu, ancak çözüm önerisi olarak benim zaten ekstra tutar ödeyerek satın aldığım iade seçeneğini sunuyorlar ve tekrardan başka bir otele rezervasyon yapmamı öneriyorlar. Ancak şu an sezon ortasında olduğumuz için aynı segment ve hizmet sağlayan otellerin fiyatı aynı tarihte neredeyse 2 katına yaklaşmış. Mağduriyetimi gidermeleri adına yaptığım telefon görüşmelerinden de sonuç alamıyorum. Zaten hakkım olan iptal seçeneğini sunuyorlar. Böylesine köklü bir turizm şirketinin satmış olduğu hizmetin arkasında durmaması sonucu yasal yollara başvuracağım.

03 Ağustos 2024 11:11

Tekrar benimle iletişime geçtiklerinde güncel fiyatı ödediğim tutar kadar olan alt segment otel öneriyorlar benim rezervasyon yaparken seçeneklerim arasında olmayan daha düşük tutarlı otelleri şu an fiyat artışı olduğu için benim satın almış olduğum otelle aynı segment gibi sunuyorlar çözüm önerileri daha da kötü bir hal aldı tatil planınızda mağduriyet yaşamamak için doğru tur şirketlerini seçin

03 Ağustos 2024 11:13 (Şikayetten 37 dakika sonra)
Furkan
Furkan
13 Ağustos 2024 12:10

Sorun hala çözülmedi otelin klima Wi-Fi TV çalışmıyor Tatil Sepeti geri dönüş sağlamadı ve yardımcı olmuyor

10 Haziran 2025 22:18
Cem sonuçtan hiç memnun değil

05 Eylül 2024 23:57
Murat sonuçtan hiç memnun değil

30 Ekim 2023 16:00