Aydın sonuçtan hiç memnun değil

Sultanbeyli Merkez Tatbak Şubesinin Sorumlu Kişinin Sorumsuzluğu

31 Ocak 2024 17:16

25.01.2024 tarihinde Tatbak Sultanbeyli şubesinde kızım için özel resimli pasta siparişi verdim. Pastayı 27.01.2024 tarihinde almaya gittiğimde pastanın şubede olmadığını öğrendim. Yetkili kişi bana sizin pasta siparişini yanlışlıkla 28.01.2024 tarihine giriş yaptığını söyledi ve bunu o an farkına varmış. Ben her ihtimale karşı pasta siparişini verdikten sonra sipariş kağıdını kontrol ettim, bununla yetinmeyip şubeden çıktıktan bir süre sonra telefonla siparişimi kontrol ettirdim ve bana hiçbir sorun olmayacağını, pastanızı 27.01.2024 tarihinde alacağımı söylediler. Buna rağmen ben müşteri olarak bu kadar kontrol ederken, siz satıcı olarak müşterinizin ne zaman ne alacağını neden kontrol etmiyorsunuz? diye sorduğumda aldığım tek cevap, 'Efendim çok haklısınız, yanlışlık olmuş' oldu. Daha sonrasında paranızı iade edelim ya da başka bir pasta verelim denildi ancak bu benim mağduriyetimi gidermedi. Olan bize oldu. Doğum gününe 15 kişi çağırdık, herkese rezil olduk. Günümüz mahvoldu. Şikayetçiyim.

Tatbak Gıda Doğum Günü Pastası Krizi: Mağduriyet Ve İlgisizlik

20 Temmuz 2025 03:08
Seda sonuçtan hiç memnun değil

30 Ekim 2023 21:48
Resul sonuçtan hiç memnun değil

28 Eylül 2023 09:49
Tatbak Gıda Sipariş Ettiğim Pasta Hakkında Şikayetim
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

13 Temmuz 2023 21:20
Neslihan sonuçtan çok memnun

30 Mayıs 2025 01:15
"Mağduriyetimizin hızla giderilmesi bizi çok memnun etti. Tatbak gibi dev bir firmaya yakışır şekilde, iletişime geçip çözüm üreten tüm çalışanlara çok teşekkür ederim."
Tatbak Gıda Doğum Günü Pastası Siparişim Hazırlanmadı, Yanlış Pasta Verildi