Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

26 Ağustos 2024 13:22

27.07.2024 tarihinde Ankara Altındağ Alibey Taşpınar Şubesinden 41. yıla özel kampanya yaptık. Dedikleri gün Fissler düdüklü tencere aldım fakat afişlerinde, sosyal medya hesaplarında, reklamlarında her yerde gösterdikleri üründen farklı bir ürün verdiler. Zaten internette 7.400 lira olan bir ürünü bana o gün 7.000 TL'ye sattılar. O kadar izdiham içinden sabah 7'den itibaren tam 4 saat orada bekleyip aldıktan sonra eve gelip fark ettim çünkü orada açıp ürünün içine bakmanız zaten yasak deniliyor ve izdiham içinde alabiliyorsunuz. Eve geldiğimde açtığımda direkt fark edip geri dönüş yaptığımda ise normalde iade bile almıyoruz fakat evet siz haklısınız, sadece getirin ürünü geri alıp biz size paranızı verelim diyorlar. Hayır, ben reklamını yaptığınız asıl almak istediğim ürünü istiyorum. Değiştirmenizi istiyorum. Boşuna mı saatlerce bekledim, geldim aldım dediğimde yapacak bir şey yok maalesef size yardımcı olamayacağız deniliyor. Bu normalde 12.999 lira olan ürünü gösterip 6.999 liraya düşürüyoruz deyip ama zaten her yerde fiyatı 7.400 hatta 7.300'e bile satan sitelerin olduğu düşük modeli olan düdüklü tencereyi size veriyorlar. Ben böyle bir şey görmedim. Koskoca köklü bir firma. Tüketici Hakem Heyeti'ne ve her yere başvuracağım. Hakkımı sonuna kadar arayacağım. Saatlerce sıcakta bekledim, çocuğumu yatağında bırakıp sırf alabilmek için 4 saat beklediğim çabama acıyorum, sinirleniyorum. Derdim başka hiçbir şey değil!

26 Ağustos 2024 15:00 (Şikayetten 1 saat sonra)
Ayşegül
Ayşegül
28 Ağustos 2024 07:59

Maalesef şikayetim hiçbir şekilde çözüme ulaştırılmadı ürünüm değiştirilmedi haklı olduğum söylendiği halde sadece geri iade alabileceklerini ilettiler bu da zaten yardımcı olmak sayılmaz geçiştirmekten başka bir şey değil gerçekten teşekkürler Taşpınar 👏🏻👏🏻👏🏻

Zekeriya sonuçtan hiç memnun değil

Kampanyalı Ürünün Reyona Konmaması Ve Mağaza Yönetimi Sorunu

19 Temmuz 2025 13:06