Seher sonuçtan hiç memnun değil

Taşpınar Alışveriş Merkezleri Taşpınar Yükseltepe Şubesi Satış Yalanı

02 Şubat 2024 03:20

Ankara Taşpınar Yükseltepe mağazasından yaklaşık 5 ay kadar önce yatak almıştım. Ürünü alırken herhangi bir sorun veya beğenmeme durumunda kullanılsa dahi yatağı 2 ay içinde ücretsiz değişim yapabileceklerini söylediler. Ayrıca yatağı satın aldıktan sonra 2 gün içinde adresime teslim edeceklerini söylediler. Ancak teslimat günü geldiğinde biz öyle bir şey söylemedik şu an sevkiyat çıkaramayız diyerek düğünüme birkaç gün kala özel araç kiralayarak gidip yatağı kendim teslim almak zorunda kaldım. Ama yaşadığım olumsuzluklar bununla da kalmadı...
Yatağın sertlik düzeyini ilk haftalarda beğenmeyerek şubeyle iletişime geçtim. Çünkü 2 ay içinde ücretsiz değişim yapabileceklerini söylemişlerdi. Aradan yaklaşık 3 ay geçtikten sonra defalarca arayıp durumu izah etmeme rağmen herhangi bir dönüş alamadım. En son mağazaya gidip görüşme sağladığımda böyle bir değişim yapamayacaklarını söylediler.
En başta '' beğenmezseniz 2 ay içinde ücretsiz değişim hakkınız var'' denilmesine rağmen şubeden olumlu yanıt alamadık ve mağdur edildik.
Yaşanılan olumsuzluğu tüm çevreme anlatıyorum ve bundan sonra asla Taşpınarın hiçbir şubesinden hiçbir ürün satın almıyorum.

Engin sonuçtan hiç memnun değil

17 Temmuz 2023 19:43

06 Temmuz 2023 14:53
Yasın sonuçtan hiç memnun değil

Yatak Örtüsü Teslim Edilmedi, Ücret İadesi Yapılmadı Ve Saygısız Davranış

29 Ağustos 2025 15:36
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

14 Aralık 2023 16:26

01 Haziran 2024 19:34