Tarsus Devlet Hastanesi Yaşadığım Onur Kırıcı Deneyim

28 Ağustos 2024 20:42

Mersin Tarsus Devlet Hastanesi Nöroloji uzmanı Dr. *****dan ilacıma rapor almak için randevu aldım. Sıramı beklerken yardımcısına kapıdan ilaç ismini sorup bu ilaca rapor verilip verilemeyeceğini sormak istedim çünkü yazamayacakları ilaç için ne onları ne de zamanımı boşuna geçirmek istemedim. O sırada Doktor ******'Çık dışarı! ' diye bağırmaya başladı. Ben de sadece 'İlaç ismini verip yazıp yazamayacağınızı sormak istedim' dedim çünkü daha önce ilacı aile hekimliğinden yazdırabiliyordum. Bir daha bağırarak 'Çık dışarı, yazmıyorum sana ilaç! ' diye bağırdı. Zaten kapının önündeydim ve 'Neden bağırıyorsunuz, nasıl doktorsunuz? ' dediğimde 'Ben kötü bir doktorum, git başka doktora yazdır, sana ilaç yazmıyorum' diye beni kapıdan kovdu. Başka doktordan randevu aldım hemen ve ilacımı raporla yazdırdım. Ben t. C. Vatandaşı olarak hastanede bir doktor tarafından kovulmayı hak edecek hiçbir şey yapmadım. Bu tarz davranışları duyardım ama ilk defa yaşıyorum. Bu doktor hakkında gerekli mercilere şikayet başvurusu yaptım. Dilerim ki hiç kimse bu şekilde muamele görmez çünkü çok onur kırıcı.

Ülkü sonuçtan hiç memnun değil

Hastanede İletişim Sorunları Ve Kötü Davranış

06 Şubat 10:42
Cansu sonuçtan hiç memnun değil

Tarsus Devlet Hastanesi İptal Edilen Hastane Randevusu

28 Temmuz 2023 15:07