Taksan Cnc Tezgahı Satan Firmalar Sattığınız Malın Arkasında Durun

Gökhan
09 Eylül 2023 09:35

2 yıl 2 ay önce aldığım dener 1200 dik işleme merkezi tezgahım yaklaşık iki 3 ay önce arıza vermeye başladı. Tezgahta mevcut olmayan sesler oluştu bunun üzerine tezgahın mevcut saç parçalarını söktüğümüzde kazakların yağlama yapmadığını kızak üzerindeki arabaların bilyalarının dağıldığını gördük. Bunun üzerine tezgahı aldığımız aracı kuruluş olan İstanbul Bayrampaşa'da adresi bulunan kinetik feka adlı firmanın yetkililerine ulaştık tezgahtaki durumu anlattık bu durumu fabrika ile paylaşacaklarını bize bilgi vereceklerini söylediler. Ardından servis olarak bir kişi geldi. Tezgahtaki arızaları tespit etti. Yağlama ünitesinin arızalı olduğunu gördü. Tabii ki bu durumda bizde tezgahı çalıştırmadık duruşa geçirdik. Yaklaşık üzerinden 5 gün geçmesine rağmen bize olumlu bir dönüş olmadı bir haftanın sonunda tezgahın garanti süresinin iki ay geçtiğini bunun garantiden yapılamayacağını söylediler. Bize bu mağduriyeti yaşatan başta kinetik feka firmasından ve dener taksan fabrikasından şikayetçiyim.

Özeller Oto Aracın Başında Beklemek İstedim Bir Ton Fırça Yedim

Bünyamin
23 Şubat 2025 02:00
Handan sonuçtan hiç memnun değil

11 Aralık 2024 15:50

Doktor Oto Mercedes Özel Servis  Sanayiye Giren Terler