24 Kasım 2024 23:20

10.11.2024 tarihinde Halızer Pendik'ten 2 adet tabanı kaymaz halıyı 7500 TL karşılığında sipariş verdim. 1 hafta sonra geleceğini söylediler. Aramalarıma ve yazmalarıma sadece 'kargo bekliyoruz' olarak cevap verdiler. 23.11.2024 tarihinde geçerken uğrayıp, durumu sorayım dedim. Telefonla dönüş alamadığım için. 'Geliyor, bekleyin' dendi. Bekledik. Araç geldi ve aldık. Eve gidip serdiğimde, bütün kesimlerinin eğri olduğunu, altındaki iplerinin bile temizlenmediğini, saçaklarının döküldüğünü gördüm ve iade etmek istedim. Yenisini getireceklerini söylediler. İnternetten bir marka 1000 TL'ye sipariş verdiğimizde bile böyle kesim hatası olan bir şey olmadı. Israrla telefonda iade alamayacaklarını, yenisini getireceklerini söylediler. Ben ise daha fazla beklemek istemediğimi ve iade etmek istediğimi söyledim. Çarşamba günü gelecek denip, telefon kapatıldı. Ben de gidip mağazaya ürünü geri verdim. İstemediğimi, güvenmediğimi, tekrar aynısının gelebileceğini, ısrarla yenisini istemediğimi, ayıplı ürün olduğunu ve iade talep ettiğimi söyledim. Kabul etmediler. Tabii ki. Tüketici Mahkemesi'ne vereceğimi söyledim. 'Özel ölçü üründe bir şey elde edemezsiniz, istemeseniz bile çarşamba günü kapınıza bırakırız' dediler. Yani ürünü zorla verecekler. Ben de gelince tabii ki gidip mağazaya bırakacağım.
Para da sizin olsun, ürünü de istemiyorum dedim. Gerçekten ürünü istemiyorum. Bunu nasıl anlatabilirim? Mağazada benim baktığım teşhir ürün bile yok. Alıp, teşhire koyabilecek durumdalar. Ayrıca mağazada gördüğüm ürünün kenarları kalın overlok, gelen ince. Ürünü satarken 'arkasındayız' dediler ama değiller. Yardımcı olmak isteseler bir şekilde olurlar.

Busem
Busem
27 Kasım 2024 16:28
hali-siparisinde-hayal-kirikligi-ve-iade-sorunu-2.jpg

Halıları kapıya bırakmışlar. Saçaklarını sormadan değiştirmişler. Ve hala eğrilikler var

Arzu sonuçtan hiç memnun değil

Arya Halı Sarayı (Safranpark Avm) Tutarsız Fiyat Veriliyor

01 Nisan 2024 18:59

14 Ekim 2023 13:26
Mehtap sonuçtan hiç memnun değil

27 Haziran 2024 17:06
Kahraman sonuçtan hiç memnun değil

25 Mart 2024 03:43

Dekor Halı (Ankara) Büyük Pişmanlık