Deprem destek listelerine hızlı erişin!

Takkox - Bootti Ayakkabı

tam yıldız yarım yıldız boş yıldız boş yıldız boş yıldız 1.4
Son 1 yılın verilerine göre oluşturulmuştur.
Takkox - Bootti Ayakkabı ile ilgili bir şikayetin mi var?
72 Şikayet
Şikayet Sıralaması
20 Ocak

Takkox - Bootti Ayakkabı Parayı Yaptırdıktan Sonra Cevap Vermedi

Instagram'daki takkox ayakkabı sitesinden 2 tane bot sipariş verdim. Havale olmaz ise kampanyaya dahil olunmadığı söylendi. Parayı yaptırdıktan sonra cevap vermediler. Sürekli sayfalarının ismini değiştiriyorlar. Dekont isteyip siparişiniz yarın çıkacak dediler ortada ne bot var ne para.

Takkox - Bootti Ayakkabı   ilgisizliği

Takkox ayakkabı adı altında Instagram hesabından ayakkabı siparişi verdik ödemeyi aldılar fakat sipariş durumunu öğrenmek için günlerdir yazıyorum cevap yok avukatım yusuf bey aracılığıyla dava açacağım. IBAN numarası isim soy isim hangi bankaya IBAN istedikleri mesajlar hepsi kayıtlı İzmir Bornova ...

13 Ocak

Takkox - Bootti Ayakkabı Para Alındı Ama Ürün Gönderilmedi!

Para alındı ama ürün gönderilmedi telefonlara cevap verilmiyor. Yanıltıldım. Asla cevap vermiyorlar. Arıyorum açmıyorlar. Bana Kargo numarası da gönderilmedi. Dekontu istediler ama göndermediler ayakkabımı. Bootti Ayakkabı sitesi Instagram'da satış yapıyorlar Bootti Ayakkabı 0536 *** 31 68 WhatsApp'...

Takkox Ayakkabı Değil Yalan Söylüyor

Instagram üzerinden iletişim kurduk. Sipariş verene kadar ilgilenildi, sipariş verildi ödeme alındı bir daha iletişim kuramadık. Ödemeden sonra iletişimi komple kesiyorlar. Hiçbir şekilde mesaj ve aramalara cevap vermiyorlar. Allahım yedirtmesin olsun lütfen itibar etmeyin

10 Ocak

Takkox - Bootti Ayakkabı Ödemesini Yaptığım Ürünü Alamıyorum

09 Ocak

Takkox - Bootti Ayakkabı Yanılttı!

Takkox - Bootti Ayakkabı adı altında bir siteden 2 tanesi 300 TL olan ayakkabıdan sipariş ettim. Fakat hala elime ulaşmadı. Siteye yazdığımda da cevap alamıyorum ve site ismini değiştirmişler bootti ayakkabı olarak değiştirmişler. Mağduriyetimin giderilmesini bekliyorum.

Takkox Ayakkabı Para İadesini Yapmıyorlar

Bot siparişi verdim 24 saatliğine indirime düşmüştü ve bana geleceğini söylediler yaklaşık bir haftadan fazla oldu telefonları açmıyorlar. Para iadesi yapmıyorlar. Nasıl bir dönem insanı utanıyorum böyle durumlar yaşandıkça. Yazık gerçekten çok yazık. Sözün bittiği yerdeyim. 300 TL belki az bir mikt...

Takkox Ayakkabı  Satışı Adı Altında Yanıltma

8.01.2023 tarihinde takkox ayakkabı diye Instagram'da asılsız bir sayfa açan sayfadan havale EFT yolu ile para gönderdim gönderdikten sonra asla dönüş yapılmadı. İsmi m* b*****numarası ise +90 536 3**68 budur gereğinin yapılmasını istiyorum tez zamanda.

Takkox Ayakkabı  dalga Geçiyor!

Takkox diye bir ayakkabı mağazası sözde Instagram'da söyle kampanya böyle kampanya diyor orada yeni şube açtık burda yeni şube açtık hepsi yalanmış kapıda ödeme olursa 600 TL diye dalga geçiyorlar. M**b*** diye Akbank hesabına parayı istiyor o ana kadar ilgili sonrası yok cevap bile vermiyor lütfen...

Takkox Ayakkabı Sitesinin Ürün Gönderilmemesi

Takkox ayakkabı Instagram'da gördüğüm bir site kampanyalı ürün diye m*** isimli birine hesabına 300 TL EFT yapılmasını istendi fakat ne ürün gönderildi ne de mesajlara cevap verildi gördüğüm kadarıyla çoğu kişi şikayetçi site kapatılsın.

06 Ocak

Takkox Ayakkabı Para İadesi İstiyorum!

Instagram'da Takkox Ayakkabı sayfasından 2 tane ayakkabı aldım indirim var dediler aldım 300 TL gönderdim dekontta attım ama bana sonra dönüş yapmadılar son paramdı ve para iadesi istiyorum. Sürekli yazıyorum ama cevap vermiyorlar. Lütfen bir şey yapın.

Takkox Ayakkabı Dönüş Yapılmadı

Takkox ayakkabı adıyla Instagram'da iki ayakkabı 299 TL ödedim parayı yatırdıktan sonra asla geri dönüş yapılmadı şikayet edipte parasını geri alabilen var mı yardımcı olur musunuz şikayet etsem paramı iade ederler mi kampanya gece bir de sona eriyor diyerek parayı aldılar sonra ne kargo var ne de g...

Takkox Ayakkabı  Haksızlık ,Kul Hakkıma Girildi

İnsanları yanıltıp haksız yere parasını aldıktan sonra telefonlara bakmayıp ürün gönderimi de yapılmıyor. 2 ürün ücreti ödedim 300 TL ve ürünlerim gelmedi telefonlara bile bakılmıyor. Kul hakkı ile kimse iflah olmaz. Yazıklar olsun 😤😤😤.

Takkox Ayakkabı Takkox Un Yalanı

Instagram'da Takkox Ayakkabı kampanya yaptığını söyleyerek sipariş için verdikleri numara ile iletişime geçip havale EFT yaptıktan sonra dekontu attım ama hiçbir şekilde bana geri dönüş sağlanmadı en kısa zamanda yasal yollardan görüşeceğim kendileriyle

04 Ocak

Şikayetçiyim Takkox Ayakkabı Firmasından Sipariş Verdim.

Takkox, ayakkabı satıyorlar. Instagram dan bu takkox ayakkabı siparişi verdim. Ödeme de yaptım ama ayakkabı yollamadılar. Numarası 5363****68 firmanın adı Takkox ayakkabı Mesaj atıyorum cevap vermiyor Mesajı görüyor Gereğinin yapılmasını rica ediyorum

Şikayetçiyim Takkox Ayakkabı Firmasından Sipariş Verdim.

Takkox Ayakkabı Sosyal Medya Alışverişi

Takkox adlı sayfadan alışveriş yaptım evet yalan söylediklerini belli ettiler bu sefer tutturamayacaklar ben de polisim ve direk gerekli işlemlere başlıyorum. Dekont, hesap numarası, mesajlar hepsi elimde ve peşini bırakmayacağım yanlış kişi ile uğraştılar.

Takkox Ayakkabıya Ulaşılamıyor

Takkox ayakkabı diye bir sayfada kampanya var diye 2 çift bot almak istedim. 300 TL dediler. Kapıda ödeme yaparsanız 600 TL dediler. Parayı alana kadar çok ilgililer parayı yatırdıktan sonra da ulaşılamıyor ne botlar geldi ne de ulaşım sağlanıyor. Daha önce hiç böyle bir şey yaşamadım

Takkox Ayakkabıya Ulaşılamıyor
2 Destekçi

Marka Profili

Takkox - Bootti Ayakkabı bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Takkox - Bootti Ayakkabı henüz marka profili oluşturmadığı için Şikayetvar üzerinden şikayet cevaplamıyor ve buradaki müşterileriyle iletişime geçmiyor. Her firma Şikayetvar'da marka profili oluşturabilir.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Marka Karnesini Gör

Marka Profili

Takkox - Bootti Ayakkabı bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Marka Karnesini Gör