Şahan sonuçtan hiç memnun değil

03 Kasım 2024 02:10

25 Ekim'de giriş yaptığım Swiss Otel Living Bodrum otelinde büyük ihmalkarlık, bakımsızlık ve denetimsizlik sonucunda denize inen merdivenlerde ahşap basamaklardan birinin olmaması nedeniyle çelik galvaniz kenarına çarpmam sonucu sol bileğimin asıl tendonunun yırtılıp kopmasına sebep oldu ve akabinde ameliyat olmak zorunda kaldım. 8 milim daha ileri yırtılma olsaydı, atardamara denk gelme durumu ölümümle sonuçlanacak bir durum olacaktı. Ve ben bu durumu yaşarken 4 yaşındaki kızım da kucağımdaydı. Koruma içgüdüsüyle kızımı keskin demirlerden korumaya çalışırken bu durum başıma geldi. 3 gece hastanede yattıktan sonra şu an evimdeyim ve 5-6 ay bu süreci yatarak geçireceğim. Otel çalışanları ile hiçbir sorun yok, benimle hepsi özel olarak ilgilendiler, hepsine sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Bizim sorunumuz otel sahipleri ile alakalı; bir geçmiş olsun veya bir çiçek gönderme zahmetinde bile bulunmadılar. İnsan sağlığı veya müşteri sağlığı bu kadar işte... Ve ben işimden, günlük sosyal yaşantımdan, her şeyimden mağdur kalmış durumdayım. Maddi ve manevi bunun içinde ekonomik her şeyi düşünebilirsiniz. Benim bir ailem var ve ailemi geçindirmem gerekiyor. Dünyaya mal olmuş bir markanın sorumsuzluğu ve denetimsizliği büyük bir hayal kırıklığı ve benim sağlığım ile oynadılar. Otele sağlam girdim ve tekerlekli sandalye ile çıktım. Ne desem boş ama hakkımı sonuna kadar alacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Yakın zamanda idari ve mahkeme sürecim başlayacak. Bir daha Swiss Hotel adında bir markayı duymak dahi istemiyorum. Söyleyeceklerim şimdilik bu kadar. (Aşağıya fotoğrafları ekliyorum) İnceleyin, ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksınız.

profile profile profile

08 Haziran 2025 14:45
Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

19 Temmuz 2025 00:02
otelde-yasanan-kaza-sonrasi-yetersiz-kriz-yonetimi-ve-ilgisiz-yaklasim-4.jpg
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Kaya Hotels Kaya Belek İhmal Ve İlgisizliği

16 Ağustos 2024 15:34

10 Haziran 2024 11:48
Granada Luxury Hotels Güvenlik Önlemleri Yetersizliği Ve İlgisizlik Mağduriyeti!