İsa sonuçtan hiç memnun değil

14 Eylül 2023 18:24

14 Eylül 2023 tarihinde aracımı servise verdim. Suzuki S-Cross aracımda iki tane problem vardı. Biri multimedyanın CarPlay bağlantısı ile ilgiliydi. Diğeri ise pandizot kapağının kapanırken tam kapanmamasından dolayı kendini sıkıştırıp kapağın tutunduğu ek yerlerinden bir tanesi kırmasıydı. Servise bunu söylediğimde daha aracı görmeden, kırık ise kullanıcı hatası olarak değerlendirip garantiye girmeyeceği belirtildi. Suzuki genel merkeze ilettiklerini onların da garanti kapsamına girmeyeceğini belirttiklerini söylediler. Olması gereken, bağaj kapağının kapanırken pandizotun da doğru bir şekilde yerine yerleşmesi. Fakat pandizotun ucundaki iki tane kauçuk malzemenin kapağa dokunmasıyla kendini devamlı olarak sıkıştırması sonucunda kapak pandizota baskı yaparak kenardaki tutunma yerlerinden birini kırdı. Problemlerim çözülmediği gibi, derdimi anlatmama imkan bile verilmedi.

profile profile profile
15 Eylül 2023 08:57 (Şikayetten 14 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelemeye alındığını ve sizinle en kısa sürede iletişime geçileceğini iletmek isteriz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili ihtiyaçlarınızda size destek vermekten memnuniyet duyarız. Suzuki Müşteri Hizmetleri

15 Eylül 2023 17:59

Müşteri ilişkileri aradı. Ama çözüm için mi hayır. Garanti departmanının verdiği cevabı iletmek için arıyorlar. Herhangi bir çözüm yok! Sorunsuz araç kullanırız dedik ama hayır. İstediğiniz uzmana gösterin bagaj pandizotunun bağlantı aparatları aşırı derecede düşük kaliteli plastik. Pişman olmamak için defalarca düşünün sonra tekrar düşünün. Aracın mekanik kısmı ile ilgili bir şikayetim yok ama böyle basit bir şeyde bile bir çözüm üretilmemesi gerçekten üzücü.

Yorumlar (6)

Özgür
Özgür

Aynı sorun bende de oldu müşteri hizmetleri çare bulmalı balata garantiye girmez, disk girmez pandizot tutacakları girmez o zaman yağ bakımlarına gitmeye de gerek yok nasıl olsa bir sorun olsa garantiye girmez diyecekler. 4. Bakımda bujiler değişmeli+bakım biri 26000 diğeri 22000 TL fiyat çıkarıyor. Taksit imkanın zaten yok. 2024 Mart ayında sıfır aldık 5.2 ortalaması vardı 3. Bakımdan sonra 8.4 oldu 11 yıl 2013/2018 Corolla Sedan kullandık arabayı güzel açtık 1.33 215 km hıza çıkarabiliyorduk ama bastıkça kokluyordu, hibrit diye aldık içiyor benzini mübarek. Serviste bunları söylediğiniz de sadece dinlemekle kalıyorlar. Sakarya ve Ankara'da iki servis denedim değişen bir şey yok pişmanlık zamanı geldiğinde satacağız artık Toyota 'ya dönüş yapacağım. Pişmanlığı satış sonrası hizmetler de yaşamamalı müşteri.

Ayhan
Ayhan

6 ay önce almış olduğum S-Cross aracımda aynı problemi yaşadım. Hiçbir baskı ve zorlama olmadığı halde sadece bagajı açıp kapatırken yerinden çıkıp kırıldı. Malzeme kalitesinin bu kadar kötü olduğunu düşünmemiştim. Yetkili servisin kullanıcı hatası diyerek bu kötü malzeme kalitesi olan parçayı değiştirmemesi çok üzücü bir durum. Bir çok kişi aynı problemi yaşıyorsa malzemede bir sorun var demektir. Eğer yetkili servis çözüm sunmazsa Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

Yigit
Yigit

Merhabalar. Sıfır aldığım bir aylık 2024 s Cross aracın aynı yeri kırılma yaptı. Garanti karşılamıyor. Siz bir çözüm bulabildiniz mi? Tamiratı mümkün mudur acaba

Selçuk
Selçuk

Bende de aynı sorun oluştu maalesef. Servis duruma kayıtsız kaldı. Yan gövdenin komple değişmesi gerektiğini söylediler. Fiyatı da 17 bin tl. Şaka gibi... İki tarafta kırıldı ve değişim için 34 bin lira ödeme istiyorlar.

Cemal
Cemal

Aynı sorun bende de oluştu ve kırıldı maalesef üretiminde sorunlu ilk günden beri sıkışma vardı ve kırıldı malzemeside çok kaliteli değil ki birkaç aylık araç olmasına rağmen kırıldı

İsa

Evet, bu konuyu serviste belirtmeme rağmen kullanıcı hatası denilip geçildi.

İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Suzuki S-Cross Servisinde İlgisizlik Ve Sorunun Çözülmemesi

İbrahim
02 Haziran 2025 13:56
Halil sonuçtan hiç memnun değil

Suzuki Multimedya Arızasını Gideremiyor.

Halil
24 Ocak 2024 16:25