Suwen Maltepe Cadde Mağazası

Cansu
22 Ocak 2024 22:36

Suwen mağazasından yaklaşık beş bin liralık alışveriş yaptım. 74 yaşındaki yaşlı ve hasta birine pijamaların çok güzel olduğunu düşünerek hediye aldım. Ancak beden uymayınca değiştirmek istedik ve ilk değişimde biraz sıkıntı yaşadık. 'Neyse' dedim, fakat yaşlı kişi aldığım ürünle rahat edemedi. İkinci değişim için gittiğimde 'Artık değişim yapamazsınız, siz zaten bir kere değişim yaptınız, böyle bir hakkınız yok' dediler. Fakat biraz ısrarcı olunca 'Tamam, değişim yapalım' dediler ancak beden istediler. Beklettiler ve ardından getirdiler. Götürdüğüm ürün 500 küsur lira iken aldığım ürün 350 lira idi ve aradaki farkı vermek istemediler. Ancak yetkiliyi çağırmak isteyince 'Tamam' dediler ve hediye çeki oluşturdular. Ancak bir daha değişim için uğramayayım diye fişimi vermediler. En acil şekilde fişimi talep ediyorum ve eğer gönderilmezse gerekli mercilere başvuracağım.

23 Ocak 2024 09:10 (Şikayetten 10 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmış olup gerekli incelemeler yapılarak, size en kısa sürede bilgi verilecektir. Saygılarımızla SUWEN

31 Ocak 2024 11:04

Değerli Müşterimiz, Tarafınıza arama yapılarak bilgilendirme sağlanmıştır. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla SUWEN

Engin
21 Nisan 2024 22:55

Zeynep
05 Aralık 2023 12:00
Mavi sonuçtan hiç memnun değil

Mavi
14 Kasım 2023 13:02
Fahriye sonuçtan hiç memnun değil

Suwen Pijama Takımı Yıkanınca Çekti

Fahriye