Suud Collection Kargo Ve Müşteri Hizmetleri Hezimeti

09 Eylül 2024 12:33

Suud Collection'dan çarşamba günü cumartesi gününe (arkadaşımın düğünü için) yetişebileceğini düşündüğümden ürün siparişi verdim, sonuçta firmanın da benim adresim İstanbul'da ve ulaşımın kolayca sağlanabildiği bir semtte ikamet etmekteyim. Cumartesi gecesi Bovo Kargo diye bir firmadan aynı gün teslimi için kod gönderildi, gün içinde siteye girdiğimde ürünü takip etmek amaçlı beni kargo firmasına yönlendirdi. Takibi için ama kesinlikle kargoya ulaşım yok, mesaj gönder bölümüne sürekli bir şeyler gönderiyorum lakin dönüş yok mesai saatleri dışında diye müşteri hizmetlerine de ulaşım sağlanmıyor ve teslim edilmedi. Bugün Suud'u aradığımda müşteri hizmetleri bizimle iletişime geçseydiniz yardımcı olurduk gibi bir ibarede bulunuyor ama site sadece Bovo Kargo'ya yönlendiriyor. Ürünü ne kadar beklediğimden, aciliyeti olduğundan, kargo mağduriyetimden söz ettiğimde temsilci bana sizi anlayışla karşılıyorum demez mi, pardon zahmet verdik ama anlayışla karşılaması gereken kim acaba? Bu nasıl bir üslup, bu nasıl bir cevap, yol yöntem bu mudur? Dinlemekten sıkılınca da başka yardımcı olabileceğim konu var mıdır diyorlar sanki asıl konuya yardımcı olmuşlar gibi. Influencer şişirmesi bir site olduğunu düşünmekteyim, lütfen müşterilerinize de bu kadar anlayış, bu kadar tevazu göstermeyin ya :)

09 Eylül 2024 17:50 (Şikayetten 5 saat sonra)

12 Ağustos 2024 15:02
Elif sonuçtan çok memnun

13 Eylül 2024 08:39
"Telefonla arayıp özürlerini ilettiler indirim tanımlaması yaptılar teşekkürler"

22 Kasım 2023 20:25

17 Kasım 2023 13:37
Özge sonuçtan hiç memnun değil

25 Aralık 2023 19:24