Selin
02 Haziran 2023 09:10

30 Mayıs 2023 tarihinde Artvin Şavşat A101 mağazasından Sütaş 10 dilimli toplamda 1 kg yayık tereyağı olduğunu iddia ettikleri tereyağını 189,90 TL'ye satın aldım. Almaz olaydım. Ancak paketi ilk açtığımda yoğun margarin kokusu aldım. Çok rahatsız oldum eriteyim belki koku gider dedim ama maalesef satılan tereyağı adı altında margarin. Sütaş'tan sürekli süt, süzme peynir, krema alıp kullanıyorum ve memnun kaldığım için tereyağına da şans vermek istedim ama tam bir hayal kırıklığı. Almadan önce umarım yorumunu görürsünüz tüketiciler. Markanın bu konuda beni bilgilendirmesini ve konuyla ilgili yardımcı olmasını talep ediyorum.

02 Haziran 2023 10:38 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sayın www.şikayetvar.com yetkilisi, 02.06.2023 tarihinde iletilen şikayet üzerine tüketicimiz ile 02.06.2023 tarihinde görüşme yapılmıştır. Saygılarımızla

Sadettin
Sadettin
Şikayeti Çözüldü

Aynen selin hanım benim aldığımda aynı sana yağ gibi şikayet oluşturdum

Birsen
Birsen

Bugün İstanbul Fatih A101 marketten 169 TL Sütaş yayık tereyağı aldım bir kiloluk paketlenmiş halinde evet bende açınca tereyağ değil de ağır bir margarin konusu aldım ve ürünün tadından rahatsız oldum insanları böyle taşınmış yıllardır aldığımız marka adı altında kötü bilet deyıldır diye aldım ve çok pişman oldum Sütaş adı altında tapılan bu kötü gıda maddesini Sütaş tarafından tarafıma telafi etmesini bekliyorum insanlar bu parayı kolay kazanamıyorlar yazlık günah

Sütaş Yayık Tereyağı Hayal Kırıklığı Yarattı

Özden
20 Mart 2025 19:10

Melike
22 Ağustos 2024 09:08
Şerife sonuçtan hiç memnun değil

Şerife
05 Ocak 2025 02:18