Nazire sonuçtan memnun

29 Aralık 2023 22:22
Nazire'nin Teşekkür Mesajı
“Geç olsa da koltuğumuz geldi, ilgilenildi teşekkürler.”

Ürünlerimi 3 ay önce teslim etmeme rağmen hala geri getirilmedi. Ürünleri alırken kumaş bedeli de tahsil edildi. Ne param ne de koltuklarım hakkında bilgi sahibiyim. Aradığımda bazen telefon yüzüme kapatılıyor, bazen de küfür edilip bağırılarak telefon kapatılıyor. Zaman zaman da telefonlara cevap verilmiyor. Ürünleri geri vermemeleri durumunda dahi para iadesi talep ettim ancak bu talebe de yanıt alamadım. Sıkça aradığımda ise 'ürününüz çalındı' diyerek konuyu kapatmaya çalıştılar. Google'da yer alan iş yerlerine gittiğimde ise orada kimseyi bulamadım.

08 Şubat 2024 20:24

Geç olsa da koltuğumuz geldi, ilgilenildi teşekkürler.

Yorumlar (6)

Nazire

Biraz geç geldi ama sözlerinde durdular getirdiler

Sevinc

Uğur bey ve Hatice hanım bir adet tamiratı kılıf değişimi için alınan çekyat eksiksiz bir şekilde adreslerine teslim edildi Not :istemsiz sebeplerden dolayı geç yapımda gecikmeler oldu

Sevinc

Buradan Turgut beye sesleniyorum öncelikle 6 ay değim ürünler Ekim ayında teşmil olacak di bir sürü sıkıntı yaşadık şimdi para iadesi istediniz ok

Turgay

Ekimden bugüne çok geçmemiş sanki 10 gün olmuş gibi siz bizim ürünlerimiz teslim edin ya da para iadesi yapın yeter ki bir şeyler yapın ama

Sevinc

Sayın Hatice taş internet üzerinden konuştuk durumun iyi değil uygun yapar mısınız dediniz durumunuz olmadığı için 3500 TL olan döşemeyi 2500 TL yaparız dedik 1000 TL kapora aldım PTT evlerinden bazı gecikmeler oldu ki ol da bilir sonra çekyat kalsın para ver sonra çekyatı yap dedin beddua ediyorsun hakaret ediyorsun iftira atıyorsun çekyatın orada keşke evine alındığında resim olsa ne istediğini bilmiyordun çok şükür iş yerimiz beli seninle neden tel konuşmuyorum çünkü hakaret ediyorsun yazısın ürünün kısa sürede evde diye bir yap bir yapma dedim ünü çalındı tüm bilgileri verdim ama siz hep kavgadan yanasınız

Turgay

Bizim ürünleri 6 aydır alamıyoruz parasını ödedik cevap yok teslim etmiyorsanız parasını verin

Yanıltıcı Hizmet Ve Yetersiz Müşteri Memnuniyeti

26 Ocak 2025 20:22

13 Mayıs 2024 23:51
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

09 Ekim 2023 12:05