Emre sonuçtan hiç memnun değil

Sur Yapı Tapu Vermiyor!

19 Aralık 2023 14:18

2018'de Sur Yapı Antalya Turkuaz etabından 2+1 daire satın aldım. Teslimatı epey geciken dairemi 11. Ay 2023'te, yani henüz yeni teslim aldım, fakat tapumu henüz alamadım. Geç teslim ettikleri daire için taahhüt edilen kira yardımını alamadığımız gibi şimdi de tapuyu vermiyorlar. Sorumlu kişiler farklı bir bahanelerle sürekli erteliyorlar.
Sur Yapı, kurumsal kimlik çatısı altında insanları mağdur eden bir firma. Bu doğrultuda mağduriyetimi hukuki yollara başvurarak çözeceğim.

profile profile profile
Emre
Emre
04 Kasım 2025 16:46

Şu an tapu ve vaat edilen kira bedelini mahkeme kararı ile onandı daha sonra Sur Yapı tarafından itiraz edilerek dosya istinafa gönderilmiş yaklaşık 1 yıldır dosyanın istinaftan gelmesini bekliyoruz. Sur Yapı kurumsal kimlik altında insanları mağdur ediyor kesinlikle sıfırdan projeye hata edipte bizim gibi girmeyin. Yıllar yıllar geç teslim aldığımız evlerin bu rezaleti yetmezmiş gibi mahkemelerle uğraşıyoruz. Kesinlikle suryapıya bulaşmayın ya da canlı canlı dairenizi ve tapunuzu görün öyle alın, bizler gibi mağdur olmayın

Arzu sonuçtan hiç memnun değil

15 Ekim 2023 08:32

Sur Yapı Antalya Şikayeti

07 Eylül 2025 14:15
Baran sonuçtan hiç memnun değil

09 Aralık 2023 16:27
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Sur Yapı Antalya'da Tapu Ve Teslim Sorunları Mağduriyeti

Abdullah