Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Antalya Sur Yapı Devre Mülk İnsanları Mağdur Ediyor!

09 Temmuz 2024 14:15
profile profile profile
08 Temmuz 2024 16:35

Antalya Sur Yapı devre mülk projesinden aldığım devremülküm taahhüt edilen tarihte teslim edilmedi. Yaşadığım maddi kaybın firma tarafından karşılanmasını istiyorum.

12 Temmuz 2024 17:33 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Sizlerle iletişime geçilmiş olup, Talebiniz tarafımıza ulaşmıştır. En kısa sürede tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Müşteri İlişkileri

21 Kasım 2024 19:05

Benimle kimse iletişime geçmedi ancak Umarım sorun çözülür. Teşekkürler

Yorumlar (8)

Hasan

Merhaba, Sorun devam ediyor mu acaba?

Hasan

Bize de 2025 te kullanabileceğimizi belirttiler temmuz son dönemi için. Umarım çözülür de mahkeme ile uğraşmayız.

Yasemin

Merhaba. Evet devam ediyor. Hala tapu teslimi yok, kullanım başladığında tapu işlemleri olacak bilgisi veriliyor. Kasim 2024 te başlaması gerekiyordu kullanımımın yasanan mağduriyete karşılık bir şey de yapılmadı.

Muharrem

Yasemin hanım 2025 de bitmesi mümkün görünmüyor, her gün gözümüzün önünde o şantiye. Kaybınız için elinizdeki sözleşme (sözleşme noterden ise noterden ulaşabilirsiniz) ile dava açarak zararınızı giderebilirsiniz. Parselde hak sahipleri geciken konutları için tazminat davaları açmış ve kazanmıştır.

Muharrem

Günkut "2026 yılında biter gibi görünüyor mu peki Muharrem bey? " Çalışma var ancak konu Sur Yapı ise tarih vermek yanlış olur çünkü bitti dediklerini bile bir çok sorunla teslim ediyor. @gunkut

Günkut

2026 yılında biter gibi görünüyor mu peki Muharrem bey?

Yasemin

Ben sözleşmemi talep ettim onu bile iletmediler tarafıma. Her ay eksiksiz ödedim taksitlerini ama bir şey talep ettiğimde karşıdan bir dönüş alamadım. Sadece geçiştirici cevaplar.

Yıldız

Yasemin hanım merhaba, Bende a blok kat1 de daire no 23 devremülk satın almak üzereydım. Sizi izleyince vaz geçtim. Hala teslim edilmedi mi? Size hangi blok satısını yaptılar. Enteresan hala a blok satıyorlar. Zaman gelince verselerde, binlerce kişiye satışı yapıldıysa herkes geldiğinde ne olacak oralarda

Sur Yapı Antalya Teslimatın Sürekli Ertelenmesi

03 Aralık 13:35