31 Ocak 2024 14:42

Antalya'da bulunan Sur Yapı'ya 01.09.2023 tarihinde taşınmış bulunmaktayım ve taşındığım günden bu yana bitmek bilmeyen sorunlarla uğraşmaktayım. Ev tuttuğumda kapı anahtarım bozuktu ve kapı çok zor açılıyordu.

Bu konuyla ilgili satış sonrası ofisi ile iletişime geçtim ve ilgileneceklerini, daha sonra benimle iletişime geçeceklerini bildirdiler. Ancak kimse ilgilenmedi ve ben defalarca kapıda kaldım, anahtarımı kendim değiştirdim. Bana verilen cevap, bu tarz sorunlarla ilgilenmedikleri yönündeydi. Sizin tarafınızdan yapılan kontrol aşamasında, kapının çok zorlanmış ve kilidinin bozulmuş olduğu belirtiliyor. Ayrıca taşındığım süre zarfında balkonumda, klimanın bulunduğu bölümde büyük bir açıklık fark ettim. Satış sonrası servisle iletişime geçip randevu aldım. Bana söylenen şey gerçekten çok komikti; bu açıklığı benim kapattırmam gerektiği söylendi. Oysa bu açıklık taşındığım zaman zaten mevcuttu ve tarafımdan yapılmış bir hasar değildi. Bir mağduriyet daha yaşadım ancak son olay gerçekten affedilecek gibi değil. Antalya'da yağmur yağdığında, evimin salonundan bir ses gelmeye başladı. Aceleyle salona geçtiğimde tavanın ve lambanın su sızdırdığını gördüm.

Neyse ki evdeydim ve özel eşyalarımı kurtarabildim. Durumu teknik ekibe bildirdim, fakat onlar da yapacak bir şey olmadığını, hafta içi bakacaklarını ve salonun aydınlatma elektriğini kullanmamam gerektiğini söylediler. Tavan kuruduktan sonra boyanacağını belirttiler. Birkaç gün sonra gördüm ki salon aydınlatmasından hala su akıyor ve aydınlatma elektriği çalışmıyor. Bununla ilgili yine satış sonrası servise bildirip randevu talep ettim. 31.01.2024 tarihinde saat 13:00'de teknik ekip geldi ve aydınlatmayı inceledi. Aydınlatmamın çalışmadığını ve değiştirilmesi gerektiğini söylediler. Yeni bir sorun daha baş gösterdi; aydınlatma bana ait olduğu için Sur Yapı'nın bunu karşılamayacağını söylediler. Tavanımdan su sızarken mağdur ediliyorum ama Sur Yapı karşılamıyor. Peki ya eşyalarım ciddi boyutta zarar görmüş olsaydı? Bu durumda ne yapılacağını merak ediyorum. İnsanları yanıltarak satış yapamazsınız. Aidat ödüyorum ama hiçbir hizmetten yararlanamıyorum ve satış sonrası çalışan müşteri temsilcilerinden gerekli bilgiyi alamıyorum. Müşterilerle olan iletişimleri doğru bulmuyorum.

01 Şubat 2024 12:36 (Şikayetten 21 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebiniz tarafımıza ulaşmıştır, En kısa sürede tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Müşteri İlişkileri

Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

13 Şubat 2024 15:48

04 Mayıs 2024 01:25
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

24 Ekim 2025 16:21

Çağrı
04 Şubat 2025 15:26
Sur Yapı Antalya'da İlgisizlik Ve Kalitesiz Tamirat Sorunları
Derya sonuçtan hiç memnun değil

28 Ağustos 2024 23:32