Sur Yapı 5 Aylık Ev Yağmurda Su Alıyor

Ali
Ali
18 Ocak 2024 16:35

Antalya Sur Yapı f parselde ki evimizde yağmur sonrası pencereden ve pencere altı duvarlardan videoda da görüldüğü üzere su girdi. Hatta pencere altındaki duvara dokununca duvar delindi. 5 ay önce bize teslim edilmiş yeni bir evde böyle bir sorun nasıl yaşanabilir? Her yağmurda evimizde su mu temizleyeceğiz? Sorunun ivedilikle çözülmesini istiyoruz çözülmemesi durumunda hukuki yollara başvuracağız. 5 aydır evimizde duşakabinimiz takılmadı takılması için 5 aydır bekliyoruz ufak tefek sorunları umursamamıştık ama evimiz su basıp duvarlarımız dökülmeye başlayınca artık bekleyemeyeceğiz.

19 Ocak 2024 12:35 (Şikayetten 14 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Sizlerle iletişime geçilmiş olup, Talebiniz tarafımıza ulaşmıştır. En kısa sürede tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Belirtmiş olduğunuz konu ile ilgili ve diğer tüm taleplerinizi aşağıdaki adreslerden iletmenizi rica ederiz. Müşteri İlişkileri; Saygılarımızla, Müşteri İlişkileri

Okan
Okan
Benzer Şikayeti Var
29 Ocak 2024 15:22

Sur Yapıdan ev alacağıma keşke sokaktaki Ahmet Ağa'dan alsaydık kardeşim evi. Hayatımda bu kadar ucuz ve kötü işçilik görmedim. Devletin el atması lazım bu olaya. Çünkü Sur Yapı'nın yaptığı işçilik milli servete zarar. Herkes sıfır evlerini yeniden yaptırmak zorunda kalıyor gördüğüm kadarıyla. Ben de mağdurum, yakında mahkemeye vereceğim Sur yapıyı.

Tümünü Gör
Sur Yapı Firmasının İhmalleri

Sur YapıFirmasının İhmalleri

Büşra
Sur Yapı Gizli Ayıplı Küvetime Garanti Sağlamıyor

Sur Yapı GizliAyıplı Küvetime Garanti Sağlamıyor

Anil
Sur Yapı Antalya Konutunun Hali!

Sur Yapı AntalyaKonutunun Hali!

Sur Yapı Evleri Çok Kötü, Kalitesiz!

Sur Yapı EvleriÇok Kötü, Kalitesiz!

Cennet
Sur Yapı Banyo Dolabı Aynası Düşmesi

Sur Yapı BanyoDolabı Aynası Düşmesi

Burak
Antalya Sur Yapı Devre Mülk İnsanları Mağdur Ediyor!

Antalya Sur YapıDevre Mülk İnsanları Mağdur Ediyor!

Yasemin