18 Ocak 2024 22:14
Ali
Ali
18 Ocak 2024 16:35

Antalya Sur Yapı f parselde ki evimizde yağmur sonrası pencereden ve pencere altı duvarlardan videoda da görüldüğü üzere su girdi. Hatta pencere altındaki duvara dokununca duvar delindi. 5 ay önce bize teslim edilmiş yeni bir evde böyle bir sorun nasıl yaşanabilir? Her yağmurda evimizde su mu temizleyeceğiz? Sorunun ivedilikle çözülmesini istiyoruz çözülmemesi durumunda hukuki yollara başvuracağız. 5 aydır evimizde duşakabinimiz takılmadı takılması için 5 aydır bekliyoruz ufak tefek sorunları umursamamıştık ama evimiz su basıp duvarlarımız dökülmeye başlayınca artık bekleyemeyeceğiz.

19 Ocak 2024 12:35 (Şikayetten 14 saat sonra)

Okan
Okan

Sur Yapıdan ev alacağıma keşke sokaktaki Ahmet Ağa'dan alsaydık kardeşim evi. Hayatımda bu kadar ucuz ve kötü işçilik görmedim. Devletin el atması lazım bu olaya. Çünkü Sur Yapı'nın yaptığı işçilik milli servete zarar. Herkes sıfır evlerini yeniden yaptırmak zorunda kalıyor gördüğüm kadarıyla. Ben de mağdurum, yakında mahkemeye vereceğim Sur yapıyı.

Cemile
Cemile

Geçmiş olsun ama gerçekten Bunlar daha iyi günleriniz Biz karın kışın ortasında ne sıcak suyumuz var Ne kaloriferimiz var tat çatıdan su akıyor evin içinde parkeler şişmiş her yer perişan ne anla genel müdürlüğe ne yönetime ulaşamıyorsunuz hiçbir şekilde bir şey yapmıyorlar gelen yönetim para çarpıyor gidiyor giden yönetim para çarpıyor gidiyor hırsızlıkık diz boyu kiranın 10 katı aidat ödüyoruz rezilli yani Üstelik bu siteye de para yedirmişler belli artık şikayetlerimizi yayınlamıyorlar hem de ispatlı delilli olduğu halde Biz de avukata verdik Bu arada geçmişe dönük Ödediğimiz bütün ayda Sadi altında paraları hastane faturalarımızla birlikte kat ve katını alabileceğimizi söyledi tazminat davası da açıyoruz tavsiye ederim

Göksun sonuçtan hiç memnun değil

Sur Yapı Tatil Evleri Tapum Verilmedi

Göksun
25 Nisan 09:56
Çağatay sonuçtan hiç memnun değil

Teslimat Gecikmesi Ve 313 Bin TL Geri Ödeme Talebi

Çağatay