İsmail sonuçtan çok memnun

Supplementler Ürün Yan Etki Yaptı

26 Nisan 2023 21:37
İsmail'in Teşekkür Mesajı
“İlgileri için teşekkür ederim”

Supplementler.com'dan kingsize Nutrition beast mode 1000 gr aldım ve ilk defa kullanıldıktan 45 dakika sonra kendimi spor salonunda zor tuvalete attım. Çok kötü ishal yaptı ve 2 saat içinde 3 defa tuvalete çıktım. Daha önce çok supplement kullandım ama ilk defa böyle bir şey yaşadım.

İsmail
İsmail
27 Nisan 2023 15:09

İlgileri için teşekkür ederim

Burak
Burak

Supplementler.com'dan Creatine ve Whey protein tozu aldım, yanında hediye olarak tek kullanımlık paket gönderdiler. Bugün kullandım ve içtikten yarım saat sonra bütün vücuduma, sanki ısırgan otu tarlasına çıplak düşmüşüm gibi dikenler batmaya başladı. Canımı oldukça yakan bu diken batma hissi acaba yan etki mi diye internette bakarken bu sayfadaki yorumları okudum. Bu ürünü içtikten ve bütün vücuduma, özellikle kaslarımın yoğun olduğu yerlere gelen diken batma hissiyle kendimi spor salonuna attım. Nefes almadan, inanılmaz bir güç artışı ve cildimdeki diken hissiyle ağırlıklara nasıl saldırdığımı bilmiyorum. Çok ağır bir antrenman yaptım ve antrenman sonrası diken batma hissi kaybolmaya başladı. Önce anaflaktik şok geçiriyorum sandım ve korktum ama sanırım içindeki bir madde kaslarıma ve cildime bu etkiyi verdi. Bu acı veren diken batma hisleriyle olacaksa hiç kullanmam.

Celalettin
Celalettin

Bende ilk defa kingsize beast mode kullandım kullanımdan yaklaşık 45dk-1 saat sonrasında antrenmanıma devam dahi edemedim o gün içerisinde 2 defa üsküfra etmek zorunda kaldım.

Kaybolan Siparişime Çözüm Sunulmuyor, Mağduriyetim Giderilmiyor

16 Ağustos 2025 12:48
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

16 Aralık 2025 11:23
TrustBuy Güven Skoru