28 Kasım 2023 01:03

21/11.2023 tarihinde SuperStep Online (E*** P******** ve Tekstil Anonim Şirketi) sitesi üzerinden 2453476384540906 numaralı ''Vans Ayakkabı'' siparişimi verdim ve 1488.90TL ödemesini gerçekleştirdim. 28/11/2023 tarihinde yani tam 1 hafta sonra ürünün stoklarında olmadığı ve hatadan dolayı ürünü gönderemeyeceklerini belirttiler ve 14 iş günü içerisinde paramın iade edileceğini belirttiler. Online olarak girip baktığımda sipariş verdiğim ürünün numarasının mevcut olduğunu ve fiyat olarak 2399 TL olduğunu gördüm. Müşteri hizmetleri arkadaşlar ile görüşmem de hiçbir olumlu dönüş alamadım. 200 ParaPuan iadesi dışında. Benim ürünü ilk satın aldığım herkesinde bildiği kampanya dönemini kaçırmama, 1 hafta ve üzeri parama E*** P******** tarafından resmen el konulmasına hala inanamıyorum. Madem stoklarınızda yok neden paramızı alıp işletiyorsunuz? Benim gibi 1000 kişi olsa ciddi bir para havuzu yapar bu gayet makul bu yöntem. Bu indirim döneminde ben başka bir mağazadan ya da markadan bunu tedarik edebilirdim veya aynı gün içerisinde yahut bir sonra ki gün paramı iade ediyor. Olsaydınız anlardım. Ama siz müşterilerinizden size ''nasıl olsa herhangi bir tepki almayız'' kafasında olduğunuz için çok rahatsınız diye düşünüyorum. Hediye olarak aldığım (alamadığım) bu ayakkabı aynı zamanda beni arkadaşıma karşıda mahcup etti. Konuyla ilgili bize bir tane mantığa yatar ya da uzlaşmaya açık bir müşteri temsilciniz dahi olmadı. Belki olur da okursanız marka olduğunuz, lakin insanların ''zamanını, parasını, haklarını çaldığınızı unutmayın''.

28 Kasım 2023 10:16 (Şikayetten 9 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İletmiş olduğunuz bildirimle ilgili gerekli araştırmalar sağlanarak en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, SUPERSTEP Müşteri Hizmetleri

30 Kasım 2023 10:30

Herhangi bir dönüş sağladığınızı göremedim vasat altı bir firmasınız. Marka falan hikaye, tek bir şey dahi almam, aldırmam.

Hakan sonuçtan çok memnun

16 Haziran 2023 20:02
"Zorlu bir süreç oldu ama. SuperStep kendisine yakışanı benim beklediğimden de fazlasını hakkıyla yaptı. İsim ve kalite farkını ortaya koyarak bana ''helal olsun'' dedirterek kendisini alkışlattı. Ben Çok uzun bir süreçten geçeceğimizi değerlendiriyordum ancak 3-4 gün içinde problemi çözerek sıkıntıyı tam anlamıyla giderdikleri için en alt kesimden en üstteki çalışanına kadar canı gönülden teşekkür ederim. Mağduriyetimi gidereceklerine dair '' söz'' aldım. Umarım bende hediyeyi aldığım kişiye karşı mahcubiyetimi an kısa sürede gideririm. Teşekkürler. Saygılar. İyi çalışmalar."
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

22 Mart 14:55
Stokta Olmayan Ürünün Satışı Ve İptal Süreci: Müşteri Mağduriyeti
Stokta Olmayan Ürünün Satışı Ve İptal Süreci: Müşteri Mağduriyeti
Rojin sonuçtan hiç memnun değil

26 Nisan 2024 13:42
SuperStep Yanlış İade Yapıp Düzeltme Yapmayıp Yardımcı Olmuyorlar
Funda sonuçtan hiç memnun değil

25 Aralık 2023 07:21
SuperStep'in Kusurlu Ürüne Sahip Çıkmaması
Gülçin sonuçtan hiç memnun değil

Gülçin
13 Nisan 11:39