19 Temmuz 2024 11:55492

SuperStep-New Balance 530 yırtılma problemi.
SuperStep İstinye mağazasından aldığım New Balance marka 530 model ayakkabımda henüz 1 senesi dolmamışken sağ ve sol ayakkabının file bölümünde yırtıklar meydana geldi.
Mağazaya incelenmesi için verdiğim de de kullanıcı hatası deyip ürünü değiştirmediler.
Mağaza çalışanlarından aldığım bilgiye göre 530 modelinde sürekli aynı sorun yaşanıyormuş. 1 sene dolmadan değiştirmeleri lazım diyenlerde oldu, fakat 1 senem dolmamasına rağmen ürünümü değiştirmediler.

1 Ağustos 2024 08:26

SuperStep New Balance 530

SuperStep'ten almış olduğum New Balance 530 model ayakkabının file kısmında her iki ayakkabıda da bir sene dolmadan yırtılma meydana geldi. Firma ilk seferde ürünü değiştirmedi, beni arayarak ikinci sefer ürünü incelemek istediklerini ve bu sefer bakıp zararımı telafi edeceklerini söylediler. Yeniden ayakkabıyı İstinye mağazasına götürdüm, fakat gene ürün reddedildi ve değişim yapılmadı. Ben bu konuyu Tüketici Mahkemesi'ne taşıyacağım ve hakkımı sonuna kadar arayacağım. New Balance 530 modelinde kesinlikle imalat hatası var, çok fazla şikayet geliyor, bu kadar para verip alınan bir ürün bir sene geçmeden bu hale gelmemeli.

Eki aç
Eki aç
19 Temmuz 2024 12:19 (Şikayetten 23 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İletmiş olduğunuz bildirimle ilgili gerekli araştırmalar sağlanarak en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, SUPERSTEP Müşteri Hizmetleri

SuperStep New Balance 530 Astarı İnce Hatalı Üretim, Değişim Almıyorlar

29 Eylül 2023 09:52672

SuperStep mağazasından almış olduğum New Balance 530 ayakkabımın ön iç astarlarında ufak yırtıklar oluştu, ayakkabıyı al...

1 Destek

SuperStep New Balance 530 Garanti Dışı

29 Temmuz 2024 00:101.139

Satın almış olduğum New Balance 530 daha 1 yıl dolmadan file kısmında yırtılma meydana geldi. Yırtılmanın olduğu yerde h...

1 Destek

2 Ekim 2025 13:36838

SuperStep üzerinden satın aldığım New Balance 530 model ayakkabım kısa süreli kullanım sonrasında her iki ayakkabının da...

Tümünü Gör
SuperStep'in Tüketicileri Yanıltıcı Reklam

SuperStep'inTüketicileri Yanıltıcı Reklam

Beril
SuperStep’ten Aldığım Bir Ayakkabının 21 Gündür Tarafıma Paramın İadesini İstiyorum!

SuperStep’tenAldığım Bir Ayakkabının 21 Gündür Tarafıma Paramın İadesini İstiyorum!

Buse
SuperStep Ayıplı Lacoste Ayakkabı