Sunny TV Hayal Kırıklığı Servis Ve Ürün Sorunları

Hasan
11 Ocak 2024 15:44

6 ay kadar önce Sunny 55 inç 126 ekran TV aldım. Arnavutköy Hadımköy'de oturuyorum. (Sunny fabrikasına 10 dakika mesafedeyim.) Kurulum için Arnavutköy'e bağlı olduğu için Sultangazi yetkili servisi verdiler. 1 aya yakın uğraştım, kurulum için orası uzakmış, telefonlara bakmıyorlar vs. 1 ay sonra ekranda kalın çizik çıktı. Aradım, gene gelmelerini bekledim. TV değişecek dediler. Tamam dedim, gene 15 gün bekleme. Ara ara, en son bu marka yok, başka model gönderelim dediler, tamam dedim. Bulaştık bir kere. Tipsiz, yanları çıtalı TV geldi. Mecburen kabul ettik. 1 ay önce de TV kendi kendine kapandı. Servisi aradık, Sultangazi bayi, gene aynı uzak vs. 15 günde geldiler, ekran kartı değişmiş. 'Eyvah' dedim, 'yandık.' 1 ay oldu, sipariş vermişler, daha yok, ilgi yok. 1 ay daha servisin takmasını bekleriz. Yılbaşı ve maçlar seyredemedik. Çoluk çocukla kavga ediyoruz. Nereden bulaştık ya! Aynısını CİMER'e, Tüketici Hakları'na, paylaşacağım. Çok pişmanım. 'Yerli malı bizim malımız' diye aldım. Yazıklar olsun müşteri hizmetlerine. Aynı sıfır yetkili servis daha beter. Başka TV alacağım, nasıl olsa kullanamıyoruz. Çok pişmanım. Sunny'nin önünden geçmem bir daha.

12 Ocak 2024 12:03 (Şikayetten 20 saat sonra)

27540336 numaralı şikayet hakkında, Şikayetiniz dikkate alınarak problemleriniz en kısa sürede giderilecektir. Sunny ürünleri hakkında sormak istediklerinizi iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Sunny Müşteri İletişim Merkezi

Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Sunny Televizyonumun Servisi 2 Aydır Gelmiyor

Göksel
06 Ocak 2024 08:09

Enver
17 Temmuz 2023 14:54
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Serkan
19 Eylül 2024 19:18