Caner sonuçtan çok memnun

Sunny Android TV Sıfırlama Şifresini Bilmiyorum

09 Haziran 2023 14:58
Caner'in Teşekkür Mesajı
“Gerçekten hemen dönüş sağladılar ve şifreyi söylediler. Gerçekten çok teşekkür ederim yardımınız için :).”

Sunny Android Televizyonumu sıfırlamak istiyorum ancak fabrika ayarlarına dönme şifresini bilmiyorum. Bunu nereden öğrenebilirim ya da bana herhangi bir geri dönüş sağlama şansınız olabilir midir? En kısa sürede bir geri dönüş sağlarsanız beni çok mutlu etmiş olursunuz. Televizyon modeli: Sunny SN32DAL13/0216.

09 Haziran 2023 15:13 (Şikayetten 15 dakika sonra)

25044098 numaralı şikayet hakkında, Kullanıcımız ile konu hakkında görüşülerek, garanti prosedürleri hakkında bilgi verilmiştir. Değerli müşterimiz, Sunny ürünleri hakkında sormak istediklerinizi iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Sunny Müşteri İletişim Merkezi

09 Haziran 2023 15:15

Ömer
Ömer

Merhaba aynı marka ve model TV var fabrika ayarı şifresi nedir acaba_?

Rafid
Rafid

Merhaba bende de aynı sorun yaşadım şifreyi söylermisin

Semih
Semih

Merhaba bugün 61 ekran Sunny TV aldım aldığım yerde nein Connect uygulama sını yükledik eve getirdim hiçbir şekilde uygulama mağazasına giriş yapmıyor nasıl fabrika ayarlarına dönüyor öyle bir seçenek yok aldığıma bin pişman oldum

Berke
Berke

Marka Sunny model V53-16AT038 TV kodu ile bağlayacağım bağlayamıyorum guncelleyecem güncelleyemiyorum şifreyi Allah rızası için söyleyin ve yeni yaptığınız televizyonlarada şifre koymayın sırf bize muhtaç olsunlar diye yapıyorsunuz

Şahin sonuçtan memnun değil

Sunny Lütfen Kanal Araması Yapın Diyor Kanal Araması Yapıyorum Kanallar Yok