Kanuni Sultan Süleyman Eğitim Araştırma Hastanesi Ameliyat Günü Erteleme

Damla
13 Temmuz 2023 17:186.421

Ben g** ö**. 3 senedir menopoza girdiğim halde kanamam durmuyor. Günde 10 pedden fazla kanamam var.
Kaç kare rahimden parça smr alındı. Sonuçlarım temiz geldi. Ama yine de kanamam durmadı. Kan değerlerim sürekli düştüğü için sürekli kan ilacı ve kanamayı kesici ilaç kullanıyorum. Buna rağmen kanamam durmuyor. En son miyom olduğunu ve rahimimin alınması gerektiğini bildirdiler. Ve bütün son kontrollerden geçerek ameliyat günü verdiler. Her seferinde arayıp erteliyorlar. İlla kanamadan ölmem mi gerekiyor. O zaman mı ameliyat edeceksiniz. Onkoloji hastalıkları öncelikli cihaz yok diyorlar. Araştırma hastanesinde nasıl cihaz olmaz. Eğer bana bir şey olursa sorumlusu sizsiniz. Öldükten sonra ameliyat edersiniz. Aseptik muayenesinde bile doktor kanamamı görüp şok oldu. Anlamıyor musunuz çok fazla kanamam var.

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acilde Skandal Crf Değerim 160 Ve 3 Gün Boyunca Süründüm

Tülay
9 Ağustos 2024 22:418.962

İlk gün ağrılar içinde gittiğim hastaneden ne bir ilaç ne bir tedavi olmadan gönderildim. Üstelik bu ağrı ile yaklaşık 2...

1 Destek

Gülhane Eğitim Ve Araştırma Hastanesi (GATA) 3 Ay Bekleyiş Sonrası İptal Edilen Ameliyat Ve İlgisiz Doktorlar

Mehtap
23 Mayıs 2024 15:119.618

19 şubatta safra kesemde polip olduğunu bu yüzden de safra kesemin alınması gerektiği söylendi. Anestezi doktoru Dr. B**...

Sultan Süleyman Araştırma Hastanesi KSS'de Zulüm Var!

Sultan SüleymanAraştırma Hastanesi KSS'de Zulüm Var!

Erhan
Kanuni Sultan Süleyman Eğitim Araştırma Hastanesi Röntgen Sırası