Pınar sonuçtan çok memnun

Suestore İade Kabul Etmiyorlar

Suestore İade Kabul Etmiyorlar
18 Eylül 2024 15:59
Pınar'ın Teşekkür Mesajı
“Şikayetimin üstünde uzun zaman geçmiş olmasına rağmen bugün Merve hanım tarafından arandım ve sorunum çok kibar bir şekilde giderildi. İlgisine teşekkür ederim, alışverişim devam edecek”

Suestore.com'dan leopar desenli bir pantolon aldım, tek fiyat 349 TL. Ürün XL diye aldım ama M beden ancak olabilir. İade etmek istediğimde tek fiyatlı ürünlerde iade yok dendi. Evet, iade etmemek kendi politikaları olabilir ama ürünün dar olduğunu belirten hiçbir uyarı yoktu. Öyle olduğunu bilsem hiç almazdım.

30 Eylül 2024 21:57 (Şikayetten 12 gün sonra)

Merhaba. Sizin de kabul edebileceğiniz gibi tek fiyat kampanyasında çok çok uygun fiyata satış yapıldı. Bu kampanyada iade ve değişimi kaldırdık fakat bizim ulaşan müşterilerimize de mümkün olduğunca yardımcı olduk. Sevgiler.

Pınar
Pınar
30 Ocak 2025 13:04

Gülsüm sonuçtan çok memnun

Gülsüm
23 Şubat 2025 09:21
"Merve Hanım sorunumu çözmek için yakından ilgilendi. Ürünlerim için ücret iadesi yapıldı. Teşekkür ederim."

28 Mayıs 2025 11:08
İnternetten Alınan Pantolonun İadesi Neden Reddedildi
Hicran sonuçtan hiç memnun değil

29 Mart 2024 14:52
Oyku Wear İade Yerine Hediye Çeki Skandalı

Buket
27 Mart 2025 06:01
Yanlış Beden Ve Uzun Teslimat Süresi Mağduriyeti
Yanlış Beden Ve Uzun Teslimat Süresi Mağduriyeti
Sevinç sonuçtan hiç memnun değil

Sevinç
04 Nisan 2024 22:01