Subaru Ata Otomotiv 60.000 Bakımda Şanzıman Yağı Değişmemesi!

14 Haziran 2024 16:19

Ata Subaru Ankara'da 60.000 km bakım yaptırdım (12/06/2021). Şanzıman yağı değişimi tabloda olmasına rağmen aracımın şanzıman yağı değiştirilmemiş ve bu sebepten araç 119.000 km'deyken (08/06/2023) selenoid arızası denilen at Oil Temp arızası (4 çeker sistem yokuş kalkış desteği çalışamaz hale geldi) meydana geldi. Ata Subaru, 60.000 km bakımda şanzıman yağı değişikliği işlemini yapmadıklarını söylüyor. İstanbul merkezle görüştüğümde bana indirim hakkı tanındığını söylediler. Ancak Ata Subaru müşteri hizmetleri ve teknik servis bölümü; Kurban Bayramı'nda araç bizde kalacak, bizim kusurumuz yok, sizin kusurunuz var, indirimi tespitten sonra söyleyebiliriz gibi olumsuz tavırlarda bulundular. Ortalama maliyetin 60-70.000 TL olacağını ve sensörlerin komple değişeceğini öğrendim. Ankara'da farklı bir servis var, 1 günde aracın arızasını giderip 39.000 TL ücretle (selenoid arızası için) aracımı teslim ettiler. Ata Subaru'ya kalsa hem 2 hafta araç onlarda kalacak hem ne ücret çıkacağı belli değil hem de indirim sözde ne olacağı belli değil. Ata Subaru yetkili servisinin 60.000 km'de şanzıman yağı değişimini kabul etmemesini ve işine sahip çıkmamasını, yaptığım masrafın ve zararın giderilmesini arz ederim.

Murat sonuçtan hiç memnun değil

04 Ekim 2024 11:48

Şeref Oto Araç Bakımı Çok Kötü

21 Kasım 2023 17:14
Bora sonuçtan hiç memnun değil

Kavaklıdere Oto Fiat Tarafından Mağdur Ediliyorum!

06 Temmuz 2025 20:09
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Teknik Şanzıman (Ankara) Otomatik Şanzıman Tamiri

02 Ağustos 2023 15:11