Songül sonuçtan hiç memnun değil

12 Aralık 2024 12:40

Studionish Butikten aldığım bir maq Design elbise ile maalesef mağdur edildim. 25Ocak tarihinde butikten aldığım bir elbisede leke olduğunu fark edip değişim istedim. Yenisi Mart ayının başında geldi. Fakat bu elbisenin de aşırı yıpranmış olduğunu, sökükler olduğunu gördüm. 10Mart tarihinde Instagram'dan durumu anlatan bir mesaj yazdım. Verdikleri WhatsApp numarasından mesajlarıma asla cevap verilmedi. Ancak 14Mart tarihinden sonra iletişim kurabildim. Yenisi yoksa ücret iadesi talep ettim fakat yenisinin başka şubeden getirileceğini söylediler. Peki dedim. 4Haziran'da hala haber çıkmadığı için ben mesaj attım elbise gelmediyse artık ücret iadesi yapın diye. Çünkü ben ürünü aldığımdan beri 5ay geçmesine rağmen hala ürün elimde değil. Bana geldiğini bana ulaşamadıklarını diğer şubede olduğunu Altunizade şubesine göndereceklerini söylediler. Yine haber vermedikleri için 25Haziran'da yine ben mesaj atıp gelip gelmediğini sordum. Geldiği söylendi. Aynı gün gittim aldım. Mağazada bana daha önce orada görmediğim iki personel elbisenin tamir edildiğini söyledi. Gerçekten çok şaşırdım ilk defa böyle saçma bir şeyle karşılaşıyorum. Buradan sıfır alıp hatalı çıkan bir ürünü tamir ettirip müşteriye verilemeyeceğini söyledim. Mağaza görevlileri bu şekilde göndermiş firma yapacak bir şey yok dediler. Rahatsızdım mecburen aldım çıktım. Yetkili birine ulaşmak umuduyla Instagram hesabına mesaj attım. Mağazamıza bildirmiş miydiniz daha önce dediler. Evet deyip durumu anlattım bir daha bana dönülmedi. Benim de ani gelişen bir kalp rahatsızlığım olunca geçen birkaç ayda bu olayla ilgilenemedim. Bu kadar ilgisiz olacaklarını bilsem mağazanın önünden geçmezdim. Onlardan hala bir dönüş olmayınca 9Aralık tarihinde tekrar mesaj attım şikayetçi olacağımı söyledim numaramı isteyip bana dönüş yaptılar. Mağazaya elbiseyi getirmemi beni anladıklarını haklı olduğumu söylediler. Ben de 11Aralıkta mağazaya gittim. Fakat elbiseye bakıp bir şey yok tamir edilmiş zaten şu an giyilebilecek durumda dediler bana. Yani hem yardımcı olunmadı hem de boşu boşuna akşam trafiğinde oraya gitmiş oldum. Aradan neredeyse 1sene olacak ben hala elbiseyi kullanamadım, ücret iadesi yapılmadı. Bu markalar zaten ucuz değil. Ciddi bir ücret vererek aldığım kıyafet şu anda indirime girmiş durumda. Bunun telafisi nasıl olacak gerçekten bilmiyorum. O paraya geçen yıl alabildiğimi bu yıl alamayacağım o kadar mağdur hissediyorum ki kendimi. Yani paramla rezil olmuş durumdayım.

11 Haziran 2025 16:44

Hala dönüş yapılmadı. Üzerinden 1 yıl daha geçti ve ben elbiseyi hiç giyemedim, paramı vermediler, herhangi bir çözüm sunulmadı. Paramı çöpe attım. Çünkü bu artık müşteri memnuniyetsizliğini geçti. Bu kadar umursamaz bu kadar işine sahip çıkmamazlık olmaz.

08 Ekim 2025 14:50

Aradan geçen zamana rağmen hala dönüş yapılmadı sorun çözülmedi. Ben hala elbiseyi giyemedim. Para iadesi yapılmadı. Çözüm sunulmadı. Studio nish için o kadar iyi düşüncelerdeyken geldiğim nokta içler acısı. Bana yaşattığı mağduriyeti başkalarına da yaşatmasınlar diye gerekirse mahkeme yoluna gideceğim.

22 Nisan 2025 10:05

28 Mart 2025 15:54