Meryem sonuçtan hiç memnun değil

Studio Home 88 Adıma evrak Düzenlenmesi

24 Ocak 2023 14:08

New studio Home 88 ayvalı, Etlik, 159. CD. 209. Sokak d:no:15, 06010 Keçiören/Ankara adresinde Yoga eğitmenlik eğitimi kayıt yaptırdım. Oranın sahibi olan g*----- ödemeyi eğitim başlamadan aldı fatura falan kesmedi. Eğitim haricinde bütün TT-11 grubuna ayda sekiz kez geleceksiniz dedi, bunu zorunlu koştu ve ücreti kendisi belirledi. Ben yüksek lisansım var hafta sonları okuldayım dediğimde, küfür ve hakaret etti. Bu senin için daha önemli ruhun kayıp senin ruhunu bulacaksın gibi spirütüel kelimelerle yanılttı. Eğitimin ortasında manipülasyonlarıyla beni attı.

Alamadığım hizmetin geri ödemesini istediğimde sözleşmen var dedi. Sözleşme yapmadık. Adıma sözleşme yapacak kadar ileri gidildi. Gerekli yerlere şikayetler yapılmıştır.

Yoga felsefesi adı altında kişiliğe saldırıp kinini ve egosunu tatmin eden bir yer. Dahası dahası da var, kişiler ve olaylar büyümesin, kimse zarar görmesin diye onları yazmıyorum. Egolu kibirli, samimiyetsiz sahibi olan Yoga felsefesi ile alakası olmayan bir mekan olarak anacağım kendisini