11 Aralık 2023 17:01

Termosmarket.com Sahte Stanley termos satıcısı
Site kendisini 2016 yılında kurmuş olarak tanıtıyor ancak web sitesini kontrol ettiğimizde 2023 Aralık ayında açıldığı ortaya çıktı. Ayrıca Stanley resmi sitesinde yetkili satıcılarda bu isimde bir satıcı görünmüyor. Ödeme ekranında havale ile ödeme yapıldığı bir ekran çıkartıyor. Lütfen bu tarz benzer sahte sitelere dikkat ediniz.

profile profile profile

Yorumlar (21)

Şikayeti Çözüldü

Aynı hata bende düştüm nasıl bir yol izlemeliyim

Halide

Ben, e-devletten Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum.

Akin
Akin

Site sahte güvenilir alışveriş siteleri kullanalım. O hesaba bir çok kişiden para yatıyordur, hiçbir sistem... Farklı kişilerden bu hesaba para akıyor diye sorgulamıyor... Yapay zeka programlarının olduğu bir çağdayız... Bankalar isterse bu şüpheli hesapları sorgulayıp, durumuna göre bloklayabilir.

Veysel
Veysel

Yorumları başka siteden kopyala yapıştır yapmışlar. Site orijinal gibi kurulmuş. Ama fiyatlar yariyariya şüphe uyandırdı. Insatagram reklamlarından karşıma çıktı. Hesaba direkt para ile ödeme istiyor oradan belli oluyor. Stanleyin resmi satıcısı kutupayisi diye bir site. Oltaya gelmemek lazım.

Yusuf
Yusuf

Sikayetvar yorumlarına bakmadan ürün almıyorum. Termosmarket için İyi ki bakmışım. Teşekkürler.

Ayten
Ayten

Ben aldım maalesef ama hiçbir şekilde ulaşamıyorum ne yapmam gerekli? Bankaya paranın iadesini istedim reddedildi

Emine

1 adet aldım iyi ki fazla almamışım kardeşim o kadar uyardı ama basiret bağlanınca şikayetlere bakmak akla gelmedi. Web sitesi an itibariyle kapanmış banka iade talep ettim fakat oda karşı taraf onaylarsa oluyormuş anlayacağınız savcılığa suç duyurusunda bulunmakta fayda var ama ne kadar çözüm olur bilemiyorum geçmiş olsun hepimize

Halide

Merhaba, ben de 2adet ürün aldım 14 Aralık'ta. Hala ses yok. Cuma'ya kadar bekleyip Savcılığa gideceğim.

Boluk
Boluk

Merhabalar ne yazık ki bende sipariş verdim Hepsijet le teslimat görününce verdim eline ulaşan olursa yazabilir mi buraya

Ceyda
Ceyda

Merhaba bende dün aldım nasıl böyle bir hataya düştüm bilmiyorum. Gün içinde canlı desteğe bağlandım siparişim hakkında bilgi istedim fakat kimse cevap yazmadı, iletişim numaraları arandığında çalmıyor şikayet maili attım cevap yok, şimdi baktığımda da sipariş hazırlanıyor diyor ama bence o da oyalamadır.

Raziye
Raziye

Bende maalesef gönderdim bankayı da şimdi aradım savcılığa gideceğim

Eren
Eren

Gerçekten teşekkür ederim, ben de alıyordum neredeyse🙏

Ali
Ali

Vallahi reis eyvallah, bende tam sipariş vereyim diyordum,1.9lt lik Stanley termosa 850 TL yazmış, son anda bir araştırayım dedim yorumunu gördüm, sagolasin. Adamlar ürün yorumlarında yüksek ihtimal kendi senaryolari, o kadar inandırıcı ki kargo zayıf falan filan yazmışlar bir de. Ya da orijinal olmayan ürün ama memnun kalanlar 😂

Emre

Instagram sayfalarından reklam basıyorlar görsellerin altlarına bakarsanız yorumları kapatmışlar. Satın alanlar yorum yapamasın diye bu yöntem kullanılıyor. Sitede gördüğünüz o yorumları oluşturmak chatgpt ile 30 saniye kadar sürüyor. Oltaya gelmediğinize sevindim. İyi günler

Oya
Oya

Teşekkürler emre bey site bugün çıktı karşıma güvenilir mi diye araştırırken yorumunuzu gördüm.

Sedat
Sedat

Dostum teşekkür ederim 90+3 te gölü yiyorduk😃😃😃

Emre

Farkında olmanıza çok sevindim. Herkes bu şekilde tedbirli ve paylaşımcı olursa elimizden geldiğince scammer sitelerin sahte ürünlerin önünü kesebiliriz.

Ayşegül
Ayşegül

Yorumunuz için teşekkürler ucundan döndük :)

Emre bey çok teşekkür ederim. Yorumunuz olmasaydi. Dolandırılacaktım

Emre

Farkındalık olmasına çok mutlu oldum. Buna benzer bir çok site daha açıldı. Çok dikkatli uyanık olunmalı. Amazon gibi büyük pazarı olan güvenli sitelerden ürünler araştırılarak alınmalı.

Bünyamin
Bünyamin

Teşekkürler!

Stanley Termos Siparişim 1,5 Aydır Gelmedi, Site Güvenilir Değil

Tarkan
15 Ocak 2025 10:39
Stanley Termos Siparişim 1,5 Aydır Gelmedi, Site Güvenilir Değil
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
11 Temmuz 2025 18:18
Songul sonuçtan çok memnun

Songul
06 Ocak 2025 16:36
"Size mesajı ilettiğim gün sorun çözüldü desteğinizden dolayı çok teşekkür ederim 🙏"