Özhan sonuçtan hiç memnun değil

03 Ekim 2024 14:11

Aralık 2023 tarihinde Stanley Quick Flip 0.47 marka termos satın aldım. Almadan önce markanın çok önemli olduğuna, malzemenin kalitesine ve dayanıklılığına dikkat ederek ihtiyacıma göre almayı tercih etmiştim. Aradan 1 sene geçti ve malzemenin kulpu koptu. "Nasıl olsa ömür boyu garantisi var" diyerek Kutupayisi.com'dan arıza kaydı oluşturdum. Gördüğünüz üzere buradaki kulp maalesef yok. Kutupayisi'nden gelen mesajda, 'Sayın Tamtürk; eksik bilgi sebebiyle ürün kabulü yapılmamaktadır. Şikayetiniz/Talebiniz ile ilgili gerekli görsellerin ve kişisel bilgilerinizin eksik olmaması gereklidir. Bundan dolayı 0527***160 numaralı talebinizle ilgili işlem yapamamaktayız.' şeklinde bir SMS ve 'Merhaba {caricdi}; Stanley termos ürününüz reddedilmiştir. İyi çalışmalar...' şeklinde bir e-posta aldım. Hiç aklıma gelmemişti, malzemeyi almadan önce Şikayetvar grubundan araştırma yapmak. Kutupayisi.com'dan gelen tüm malzemelerin ömür boyu garanti altında olduğunu söylüyorlar ancak kimseye bir değişim, problem çözme, eksik giderme, arızalı bölümle ilgilenme olmadığı gibi, kullanıcı hatası olduğunu belirterek müşterileri mağdur durumda bırakmaktadırlar. Bendeki eksiklik sadece görsel olarak etkilemektedir; kulpundan tutacağıma gövdesinden tutarım. Lakin kapak kırık olanlara bile kullanıcı hatasıyla geri dönüş yapmaları, müşteri memnuniyetine ne kadar önem verdiklerini göstermektedir. Malzemeyi almadan önce bir kez daha dikkate almanızı önemle rica ederim.

04 Ekim 2024 15:45
Stanley Termos'un Garanti Problemi

Gün içi çalışmalarım sonucu bu kulpu yeniden yapıp takabildim. Bu şekilde oldu. Süreç içinde kutupayisi. Com dan dönüş oldu mu? : hayır Bu şekilde termosun kulpu kırılıp yardım isteyen olursa bana ulaşıp yardımcı olabilirim.

Yeşim sonuçtan hiç memnun değil

Yeşim
28 Eylül 2024 17:56
Stanley Ve Distribütörü Markanın Arkasında Değil
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Yasin
17 Şubat 2025 16:59
stanley-termosun-garanti-ve-kalite-sorunlari-8.pdf
Sercan sonuçtan hiç memnun değil

Sercan
16 Şubat 2024 12:08
Stanley İnternetten Alınan Termosun Garanti Süreci Sorunları

Stanley Termosun Garanti Sürecinde Yaşanan Sorunlar!

Meliscan
21 Ağustos 2024 12:02
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Stanley Termosun Garantisi Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

Yusuf