Seyhan sonuçtan hiç memnun değil

Seyhan
14 Ekim 2024 02:23

Yolculuğumu SSC Tur ile yaptım, tatilimi yapmaz olaydık. Annemle paramla rezil oldum. Köprü zaten ücretsiz, ama Rehber İ**** Bey 'ben ödeyeyim' diyor. Param var, inat ettim, para göndermedim. Kamyon şoförleri bizi olay yerine bırakmak istedi. İ**** Rehber IBAN ile para göndermemi istedi ama göndermedim. Sanayi bölgesinde olay yerine bırakmak istedi. Otoban mı desem, ne desem bilemiyorum. Sanayi bölgesinde adamların olduğu yerde yolcularla tartışıyor, aşağı indiriyor. Yolcular inip değişiyor. Çember gibi paramı veriyor, ne veriyor. Otobüsten inen değişiyor. Tatil rüzgarı şirketi ile T**** Hanım'la anlaşmıştım. T**** Hanım tehdit etti, 'Otobüsten inmek isterseniz kendiniz gelirsiniz' dedi. T**** Hanım anayasa hukuku bilmiyor, ne mezunu bilmiyorum. Beni çocuk mu sandı, bilmiyorum. Belki korkutmak istedi. Bir tur şirketi olarak tur adını lekeliyor. Hukukla ilgili bir şey bilmiyor. Ben de 'İndirin, sizi dava ediyorum' deyince kekelemeye başladı. Aslında 176 Kültür ve Turizm Bakanlığı'na şikayet etmek gerekir. iTravel medya tur şirketi M**** Bey önerdi, sorunlu şirket. Yorumlara bakınca İ**** rehber beklemeden gidiyor. Moralimiz çok bozuldu. Annemle GAP turuna katıldık, katılmaz olaydık, rezil olduk. Paramızla rezil olmak buna denir. Nemrut Dağı'ndan düşüyordum, Rehber İ**** Bey çok sorumsuzdu. Benim başıma bir şey gelseydi kim sorumlu olacaktı? Nemrut Dağı'nda bıraktı gitti. Yükseklik korkum var, söyleseydi 'yükseklik korkusu olan gelemez' diye. Nemrut Dağı soğuk, kısa kolluyla geldik. Sorumsuz bir şey söylemiyor, battaniye kiraladık. Sonradan öğrendik ki anlaşması varmış. O yüzden 'bir şey giyin' demedi. Battaniye kiraladığımız yerle anlaşıyor birçok yerle. Otobüs mora veriyor. Affedersiniz, uzun tuvaletimi rahat yapamadım. Zaten bize öyle yaptı. Annemle ve bir kişi daha İ**** Bey yaptı. Yazacak çok şey var, şunu diyebilirim: SSC Tur bizim gibi rezil olmak istiyorsanız gidin.

GAP Turunda Rehbersiz Yolculuk Ve İletişim Sorunları

Aynur
18 Kasım 2024 19:30

10 Kasım 2024 21:59
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

GAP Turunda İlgisizlik, Tehdit Ve Mağduriyet Yaşadım

Fatma
10 Haziran 2025 21:33
GAP Turunda İlgisizlik, Tehdit Ve Mağduriyet Yaşadım

14 Kasım 2024 10:22
Ayşenur sonuçtan hiç memnun değil

Ayşenur
11 Haziran 2025 11:21