Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

SsangYong Sorunlara Çözüm Bulunamıyor

04 Ekim 2024 13:10

SsangYong müdürlük ve Çorlu servisi, gereksiz yere değiştirilerek ödetilen parçayı kaç defa dile getirdim, çözüm bulunsun diye. Bölge müdürleri m****** bey'i aradım, her aramamda servisle görüşüp dönüş yapacağını söyledi ama yapmadı.

Servise gittim, ya paramı verin dedim ya da çözüm seçenekleri sundum ama kabul etmediler. Görselde gördüğünüz mailleri attım, her müdürlük üzerine düşeni yapmadı, umursamadı bile. Kimse suçunu kabul etmiyor. Gereksiz para ödettiriyorlar ve suçlarını kabul etmiyorlar. Hâlâ dönüş yapılmadı, bölge müdürü de aramadı.

2008'den beri SsangYong kullanıyorum, s*****k***" a*** sonra sürekli sorunlar çıkmaya başladı. Bana boş yere para ödettiler ve hiçbir çözüm bulmadılar, hâlâ da bulmamaya devam ediyorlar.

24 Kasım 2024 01:28

Firma hala çözüm bulmadı çözüm bulmamakla beraber aramadılar üstüne bile düşmediler resmen benden haksız yere aldıkları paranın üstüne kondular ve sorunlarımı çözmediler. Sözde firmadan Rabia diye biri aradı ama ne site aradığını bile bilmiyor adımı soyadımı söyledim dosyaya bakıp dönüş yapacağını söyledi ama üstünden 3 hafta geçti hala dönüş yapmadı servis üstlenmiyor firma hiç umursamıyor çalışanlarının hatasını kabüllenip üstüne düşmüyor bile firmadan ve servisten uzak durun ben 2008 den beri kullanıcıyım 2014 de 2. Araba mı aldım şu an tekrar araba değiştireceğim sırf firmanın ve servisin yüzünden ve kesinlikle SsangYong almayacağım herkes sorunlar yaşıyor ama firma ilgilenmiyor bölge müdürleri zaten hiçbir şeye yaramıyor işin peşini bırakmam her yerde anlatacağım uyaracağım insanları Tüketici Hakları'na gideceğim ve çevirmen tutup elimdekilerle beraber üretici fabrikaya kadar bildireceğim Türkiye de isimlerini kimin temsil ettiğini bilsinler

1732400869382.img-5616.jpg
1732400868559.img-5613.jpg
1732400868435.img-5614.jpg
23 Kasım 2024 04:25
ssangyong-sorunlara-cozum-bulunamiyor-4.jpg
ssangyong-sorunlara-cozum-bulunamiyor-3.jpg
ssangyong-sorunlara-cozum-bulunamiyor-2.jpg

Firmanın servisleri kötü ve yalancı olduğu kadar genel merkezde ki bölge müdürü diye koydukları yetkili diye koydukları da yalancı firmadan uzak durun benim yaşadığım sorunları yaşamak istemiyorsanız uzak durun sözde rabia diye biri aradı ama daha ne için aradığını bilmiyor adımı soyamadımı söyledim tamam dosyaya bakıp sizi arayacağım dedi üstünden 2-3 hafta geçti hala arayacak benim sorunuma çözüm bulunmadı bende Tüketici Hakları'na bildireceğim bununla da kalmayıp her yerde anlatıp insanları uyaracağım bununla da kalmayıp özel çevirmen tutup Kore'ye fabrikaya kadar durumu bildireceğim benden gereksiz yere aldıkları paranın peşini bırakmayacağım

İsmail sonuçtan hiç memnun değil

SsangYong Araç Ve Servis Problemleri

İsmail
12 Ağustos 2024 13:48
Olgun sonuçtan hiç memnun değil

25 Ocak 2024 14:54
SsangYong Rexton Nedensiz Rotil Kırılması
Emre sonuçtan hiç memnun değil

31 Mayıs 2024 13:46
Şahsuvaroğlu SsangYong Ayıplı Mal Satışı Hk.
Cihan sonuçtan hiç memnun değil

Şahsuvaroğlu Bayi Ve SsangYong Torres: Hayal Kırıklığı Ve Kötü Hizmet

13 Haziran 2024 15:10