İsmail sonuçtan hiç memnun değil

SsangYong Araç Ve Servis Problemleri

İsmail
12 Ağustos 2024 13:48

Merhabalar, ben 2024 Mart ayında SsangYong Torres marka araç aldım. Koltuklarda anlam veremediğim kalemle çizilmiş gibi bir görüntü oluştu. SsangYong bayisi Çorlu şubesi ile görüştüm, aracınızı getirin, bir gün burada kalsın kontrol edelim, ertesi gün alırsınız dendi. Ben de Lüleburgaz'dan aracı Çorlu'ya götürdüm ve otobüsle geri döndüm. Aracı aldığımda bana parçanın yurt dışı siparişi olduğu, onaylandığı ve koltuk rezidansından kaynaklanıyor olabileceğini söylediler. Ben de olabilir, kul yapısı dedim ama 5000 km dolsun öyle getiririm dedim. 3 ay içinde 5000 km oldu. Servise gittim, koltuğun garantiden onaylanmadığını söylediler. Bu zaman zarfında tatile gidecektim, aracın bagajına katlanabilir koltuklarımı koydum ve bir de baktım ki bagaj panzotu yok. Her araçta olan kademe yükseltip altına eşya koyulan panzot yok. Araçtan iyice soğuttular beni. Gel gelelim servisin bölge sorumlularının davranışlarına, hepsi işine gelirse diyorlar. 10 yıl araç servislerinde çalışan biri olarak ağzım açık kaldı. Bu kadar ilgisiz, bu kadar malının arkasında durmayan distribütör görmedim. Hakkımı helal etmiyorum, yaşattıkları bu kadar olumsuzluklar için.

Emre sonuçtan hiç memnun değil

31 Mayıs 2024 13:46
Şahsuvaroğlu SsangYong Ayıplı Mal Satışı Hk.
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

12 Ekim 2024 09:37
Yeni Araçta Cam Çatlağı Ve Servis İlgisizliği
Cihan sonuçtan hiç memnun değil

Şahsuvaroğlu Bayi Ve SsangYong Torres: Hayal Kırıklığı Ve Kötü Hizmet

13 Haziran 2024 15:10
Oguz sonuçtan hiç memnun değil

SsangYong Ymy İzmir Mağduriyet Yarattı

29 Aralık 2023 14:45