Ceren sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Gönderimler Ve İletişim Sorunlarıyla Dolanan Alışveriş Kabusu

Ceren
12 Aralık 2024 22:04

12 Kasım 2024'te SPX (Olgarlar Spor Malz) online mağazasından 16 adet ürün satın aldım. Ödemeyi yaptıktan sonra tarafıma fatura gönderilmedi. Ben kargo beklerken 3 ürün için iadeniz kabul edildi. Mesajı aldım. Farklı günlerde tarafıma 4 ayrı kargo ile 9 ürün geldi. Hem iletişim formuyla yazılı olarak hem de müşteri hizmetlerini arayarak 1 üründen 2 tane gönderdiklerini, ama beklediğim tshirt göndermediklerini, tarafıma fatura iletilmediğini ve beklediğim diğer ürünlerin de gelmediğini defalarca ilettim. Telefon görüşmesi sonrası hemen 3 ürün için daha iade mesajı geldi. 20 Kasım'da 9 ürün için email ile fatura gönderildi. Bana gelen fazla ürünü iade ettim. Fatura ettikleri ancak bana göndermediklerini ilettiğim tshirt tarafıma gönderilmedi. Hiçbir kanaldan da firmaya ulaşamıyorum. Ayrıca 7 Aralık'ta da bana ait olmayan ürünlere ait adıma fatura kesmişler ve göndermişler. Senelerdir alışveriş ettiğim firma. Hiç böyle çalışan müşteri hizmetleri birimi ve stok yönetimi, takibi görmedim.

profile profile
30 Aralık 2024 11:47 (Şikayetten 17 gün sonra)

Değerli Misafirimiz Siparişinizde bulunan eksik ürün sevk edilemediğinden dolayı iptal edilip ücret iadesi hesabınıza yapılmıştır. Yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüz. Saygılarımızla

Zerrin
25 Mart 2025 11:38
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

13 Mart 2024 17:29
Sahin sonucu yetersiz buldu

Sahin
17 Aralık 2024 14:08

SPX 45 Gündür Ücret İadesi Yapılmıyor, Müşteri Hizmetleri Sorunu Çözemiyor

Musa
24 Nisan 2025 11:23
SPX 45 Gündür Ücret İadesi Yapılmıyor, Müşteri Hizmetleri Sorunu Çözemiyor
Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Çiğdem
21 Kasım 2024 09:56