Barış sonuçtan hiç memnun değil

11 Temmuz 2023 00:55

24/04/2023 tarihinde İstanbul Kartal İstMarina AVM SPX mağazasından almış olduğum Skechers marka ayakkabı 45 gün geçmeden ön tarafını dikiş kısmından açılma yaptı, değişim için mağazaya getirdiğimde inceleme için fabrikaya göndereceklerini ve 1 ay olan inceleme süresinin bayram nedeniyle uzayacağını belirttiler, 15 gün sonra beni aradıklarında inceleme tamamlandığını ve üretim kaynaklı bir sorun bulunmadığını belirterek ayakkabıyı tekrar mağazaya tarafıma teslim edilmek üzere göndermişler. Şimdi sorarım size bu ayakkabı normal kullanımda, herhangi bir spor aktivitesi dahil olmadan (ki bu spor ayakkabısı) herhangi bir yıkama sıvı teması vs. olmadan nasıl bu hale gelebildi? Türkiye standartlarına göre fiyatlarınız malum, nasıl markanızın arkasında durmazsınız? Ayakkabı kutusunda kullanılamaz halde bekleyecek ta ki sonuç alınana kadar. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurumu yaptım, gerekirse bağımsız bir inceleme için başka bir kuruma göndereceğim. Kimsenin bu piyasa koşullarında kusurlu mal sattığı halde baştan savma sözde kontrollerle kandırmasına asla müsaade etmeyeceğimi bildiririm. Ayrıca tüm platformlarda paylaşımlarıma devam edeceğim.

11 Temmuz 2023 13:14 (Şikayetten 12 saat sonra)
11 Temmuz 2023 14:09

Merhaba, sonuçta siz bu grubun ürünlerini satıyorsanız, sattığınız ürününün arkasında duracaksınız,45-50 günde bir ayakkabı nasıl bu hale gelir sorgulayacaksanız. Sonuçta bu ayakkabıyı sizden aldım muhatabım tabi ki siz olacaksınız. Asgari ücretin 1/4 üne ayakkabı satıyorsunuz, bizde parayı ağaçtan toplamıyoruz kullanamadığımız kusurlu ürüne verilecek param yok benim, zaten bu konu yasal olarak da size gelecek.

Celil sonuçtan hiç memnun değil

Celil
28 Mayıs 2023 18:43
Antalya Migros SPX Mağazası Çalışanlarının Tutumu
Gürkan sonuçtan hiç memnun değil

Gürkan
03 Eylül 2024 21:30

20 Şubat 2025 20:51
Sevda sonuçtan hiç memnun değil

14 Haziran 2023 13:53

05 Ağustos 2023 00:14