Semra sonuçtan hiç memnun değil

Sportive Değişim İle İlgili

01 Ağustos 2023 03:31

Hilltown'da kendi mağazasından aldığım Vans marka ürün, ilk günde ayağım su topladı, yürüyemez hale geldim, ama alırken bir yıl garantili falan dediler. Her neyse, ikinci gün aradım, yok inceleme yapılacak, yok ona göre değerlendirilir falan. Giydiniz mi diyorlar, bir de ürünü pardonda evde mi giyeceğim veya giymeden nasıl anlayacağım, vuracağını değişim yapılmıyor dendi, ilgisizlerdi kısacası iki bin çöp oldu. Daha ilgili markaları tercih etmekte fayda var. İyi günler.

01 Ağustos 2023 15:18 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Kullanılmış ürünlerde İade / Değişim işlemi yapılamamaktadır. Ürününüzü satın almış olduğunuz mağazamıza getirmeniz durumunda sizin adınıza üretici firmanın arıza inceleme birimine göndererek gerekli incelemelerin yapılmasını sağlaya biliriz. Saygılarımızla Sportive

Semra
Semra
04 Ağustos 2023 15:34

Bir gün giydim sadece ayrıca giymeden nasıl anlayacağım evde spor ayakkabı ile mi dolaşacağım ne saçma. İnceleme falan uzun hikaye ben iki üç kere ayakkabıyı bırakıp al işiyle uğraşamam küçük çocuğum var zor çıkıyorum keşke almasaydım neyse iyi günler.

05 Ağustos 2023 16:19
Eylem sonuçtan hiç memnun değil

22 Nisan 2025 15:06
Puma Spor Ayakkabıda Renk Değişimi Ve Garanti Sorunu
Evren sonuçtan memnun değil

21 Ocak 2025 17:21
Garanti Sürecinde Hayal Kırıklığı: Nike Ayakkabı Sorunu
Aydanur sonuçtan hiç memnun değil

Aydanur
09 Aralık 2024 17:13