Nur sonuçtan hiç memnun değil

Akhisar Sporthink Mağazası Ücret İadesi Sıkıntısı

28 Ocak 2024 12:20

Manisa Akhisar Sporthink mağazasından oğluma bir ayakkabı satın aldım. Fakat ayakkabı numarası uymadığı için iade etmek istedim. Pos makinesinde arıza olduğunu iadeyi yaptıklarını bankadan kaynaklanan bir sıkıntı olduğunu söyleyip elime bir fatura verip ayakkabıyı alıp gönderdiler. Aradan birkaç gün geçti fakat kartıma iade olmadı.

Bankayı aradığımda böyle bir iade işleminin olmadığını söylediler. Tekrar mağazaya gittim. Yine pos cihazı sıkıntılı deyip bu kez iadenin yapıldığını olmazsa arayacaklarını söylediler. Hala iadem gerçekleşmedi. Pos cihazı satın alma işlemlerinde sıkıntılı değil iadede mi bu şekilde anlam veremedim. Sorunun bir an evvel hallolmasını istiyorum.

29 Ocak 2024 18:08

Mağazayı aradığımızda İzmir deki merkezin müşteri hizmetlerine bağlandı. Hala muhasebe ile görüşeceklerini ama muhasebenin toplantıda olduğunu söylediler. Görüşmeyi görüşme yaptığımız kişinin bilgisini kayıt altına aldık. Tutanak tutturup şikayetçi olacağız.

30 Ocak 2024 12:51 (Şikayetten 2 gün sonra)
Akhisar Sporthink Mağazası Ücret İadesi Sıkıntısı

Değerli müşterimiz, müşteri hizmetlerimiz konu ile ilgili sizlere bilgi vermiştir. İadeniz 20 ocakta yapılmıştır. Şikayetinizi kaldırmanızı rica ederiz. İyi günler dileriz.

30 Ocak 2024 13:07

Müşteri hizmetleriyle son görüşmemizde temsilci Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet edebilirsiniz diye yanıt verdi. Bunun üzerine Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurduk. Daha sağlıklı bir sonuç için yasal sürecin takipçisiyiz. İyi günler.

30 Ocak 2024 14:12

Şikayetinizi ve başvurunuzu geri çekmenizi rica ederiz. İyi günler dileriz.

30 Ocak 2024 15:19

Ücret iadesi kanunla belirtildiği üzere 14 gündür. 50 gün sonrasına ücret iadesi yapılacağına dair resmi olmayan kırpılmış bir belge yüklemek problemi daha da büyütüyor. Para iadesi yapılsa dahi ses fatura şikayete dönüş gibi kayıtlarla durum kanıtlandığı için yasal yaptırım uygulanması uygundur. Dava ve şikayeti takip edeceğiz.

30 Ocak 2024 15:25

Merhaba, süreci takip edebilirsiniz. İyi günler dileriz.

Nursen sonuçtan hiç memnun değil

07 Şubat 2025 15:06

Hüseyin
01 Nisan 2024 14:38
Özge sonuçtan çok memnun

11 Ağustos 2025 10:06
"Yardımları için Sporthink markasına teşekkür ederim."

07 Mart 2024 21:17

İzmir Buca Şirinyer Sporthink Adidas Mağduriyeti