Aysenur sonuçtan hiç memnun değil

Sporjinal Tarafından İcraya Verilmişim Ancak Bilgilendirmedim.

Sporjinal Tarafından İcraya Verilmişim Ancak Bilgilendirmedim.
Aysenur
16 Ağustos 2024 11:02

Sporjinal adlı spor mağazasından alışveriş yapmıştım. Taksitimi düzenli ödüyordum ancak mayıs ayında yaşadığım bir aksilikten dolayı unuttuğumdan bir gecikme yaşanmış. Bana 28.06 tarihinde 13.07 de dosyam avukata verilmesin diye ödeme yapmam gerektiği ile ilgili bilgi mesajı yaptı. Mümkün olan miktarda ödeme yaptım. 16.07 de tekrar ödeme mesajı aldım ancak, Temmuz ayında yapabileceğim ödeme miktarından sonra ağustos ayında var olan borcumu tamamen kapattım. Temmuz ödemesinden sonra dosyamın avukata verildiği konusunda hiçbir bilgilendirme mesajı almadım. Herhangi bir bilgilendirme yapılmadı. Bugün bir hukuk bürosundan aranarak avukatlık masraflarını ve icra masraflarını karşılamam söylendi. Nahoş bir üslupla. Beni icraya verdikten sonra bilgilendirmeyen sporjinalden de, ağustos ayında ödeme yapana kadar ortaya çıkmayan, ödeme yapıp bitirmiş olmama rağmen, ödeme sonrası dosya masrafları için beni arayan bu hukuk bürosundan da şikayetçiyim. Mevcut dekontlar ekte sunulmuştur

16 Ağustos 2024 11:10 (Şikayetten 8 dakika sonra)

Merhaba, konu ile alakalı yetkili arkadaşlarımıza tarafınıza geri dönüş sağlanılması için bilgi verilmiştir. Yetkili ekip arkadaşlarımız konu ile alakalı tarafınıza ulaşım sağlayacaklardır. İyi günler dileriz.

Aysenur
17 Ağustos 2024 18:37

Tarafıma hiçbir bilgilendirme yapılmadı. Bilgilendirmeyerek mağdur ettiğiniz icra takibi başlattığınız için şikayetçiyim.

Özge sonuçtan hiç memnun değil

Kısa Gecikmede Uyarısız İcra Ve Borç Mağduriyeti

16 Ekim 12:47

Kısa Sürede Borç İçin Yüksek Avukatlık Masrafı Şoku

Öyküm
29 Temmuz 18:16

Eksik Ödeme Sonrası Anında İcra Takibiyle Mağduriyet Yaşadım

25 Haziran 22:53
Meryem sonuçtan hiç memnun değil

Ayakkabı Taksit Gecikmesinde Haksız Ek Borç Ve Avukat Ücreti Yansıtılması

19 Ağustos 13:57