Soul Kitchen Organik Ürünler Hatalı Paketleme

23 Mayıs 2023 17:47

Soul Kitchen Organik Ürünler firmasından bebeğim için ilk kez alışveriş yaptım. Siyez unu, tam buğday unu, elma konsantresi ve tahin pekmez satın aldım. Kargoyu açtığımda siyez ununun ve patlak olduğunu gördüm. Patpatın içi tamamen un olmuştu. Hemen firma ile iletişime geçtim. Bana dönüş yapan kişi ‘marka sahibi ‘olduğunu bildirdi B** Hanım.

Durumu kendilerine görsellerle iletmeme rağmen hiç hoş olmayan bir tavırla karşılaştım. Kendisi inatla kargodan kaynaklı sorun olduğunu iddia etse de kesinlikle kargodan kaynaklı olmadığını dile getirdim. Çünkü kargo kolisi sağlam hiçbir deforme yoktu. Ayrıca cam şişede ki elma konsantresinde sağlamdı. Ürünü paketlerken patlak şeyin paketlediğini ürünün belki de bayat olabileceğini dile getirdim. B*** Hanımın mağdur bir müşteri ile değil bir çocuk azarlar gibi tavır sergilemesi hiç hoş değildi. Savunması ‘bizde burada elimizden düşürdüğümüzde patlayabiliyor poşetler gayet normal bir durum kargoda nasıl olmasın.’ gibi bir cevap aldım. Kendisi bize yeni bir un kargolamış. Keşke un yerine daha tatlı bir dil ile durum telafi edilseydi.

Umarım kendileri en kısa sürede bir müşteri temsilcileri ile çalışmaya başlar. :) )

Veganbakkal.com.tr Aldığım Yiyecek Boşa Gitti

20 Ocak 2024 23:11
Ayln sonuçtan hiç memnun değil

Eksik Ürün Ve İlgisiz Hizmetle Karşılaşma

23 Ekim 2024 18:29

Sahra Flora Çiçekçilik Özel Tür Amaryllis Mağduriyeti!

06 Mart 2024 08:38

Eksik Ürün Ve Yanıltıcı Bilgilendirme

01 Kasım 2024 21:45
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

S.S. İzmir Ege Üretim ve Tüketim Kooperatifi Yumurtanın İçindeki Yabancı Cisimler