Tekno Meydan'dan Aldığım Sony Kulaklık Arızalandı, Servis Ve İade Sorunu Yaşıyorum

13 Aralık 2024 09:20

Tekno Meydan isimli bir firmanın internet sitesi üzerinden Ekim 2024 ayı içinde Sony WF-1000XM5 gürültü önleyici kulaklık satın aldım. 10 gün kullandım akabinde şarj tutmaz ve bluetootha bağlanmaz oldu. Tekno Meydan isimli firmayı internet üzerinden aramama rağmen sitelerini kapatmışlar ve kendilerine ulaşılamıyor. Sony Türkiye servisini aradım (Sahrayıcedit /İstanbul Servisini o malı ithalatçı getirdiğini ve Sony olarak bakmadıklarını ifade etti. Malzeme elimizde maalesef kaldık. Bir dünya para verip kaliteli mal alalım dedik lakin malı 1 ayda arızalanınca malına sahip çıkan bir firma da yok markada yok.

02 Ocak 2025 14:52 (Şikayetten 20 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi müşteri hizmetlerimize ulaşarak iletmenizi rica ederiz. Saygılarımızla, Sony Eurasia Müşteri Hizmetleri

Veli sonuçtan çok memnun

20 Eylül 2023 12:34
Sony Music Türkiye Sony WF-1000XM4 İki Senede Kulaklık Yenilemek
Murat sonuçtan hiç memnun değil

09 Ocak 2024 12:41
Sony Eurasia Sony Müşterilerini Umursamıyor
Talat sonuçtan hiç memnun değil

17 Temmuz 2024 16:26
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

08 Kasım 2024 17:10