İsmail sonuçtan hiç memnun değil

05 Ağustos 2024 19:03

C sınıfı olan aracın sahibiyim. Yakın zamanda aracımda maddi hasarlı trafik kazası yaşadım. Aracı anlaşmalı olan servisine götürdüm ve aracın kalması yönünde karar verdiler.

Genişletilmiş kasko yaptırdığım için ikame araç talebinde bulundum. Sözleşmemde A, B, C sınıfı araçların ikame araç olarak verileceği yazmaktadır.

Bana B sınıfı i20 araç göndereceklerini söylediler. Ben de onayladım fakat tatile çıkacağımın arifesinde kaza yaşadığım için bu aracın bagajının bu kadar küçük olacağını düşünemedim. Tekrar Sompo müşteri hizmetlerini aradım; araca valizlerimiz sığmıyor, C sınıfı bir araç ile değişim yapar mısınız diye sorduğumda böyle bir şeyin mümkün olmayacağını söylediler. Defalarca telefonla görüştüm, acentemi aradım, defalarca Sompo müşteri hizmetlerini aradım ama hiçbir şekilde yardımcı olmadılar. Sadece genel müdürlük onay verirse C sınıfı araç verebileceklerini söylediler.

Bu olaya tepki olarak bana verilen ikame aracı iade ettim. Sompo müşterisi olarak yaşadığım bu durum benim için son derece şaşırtıcı. Müşteri talebine bu şekilde katı bir şekilde yaklaşımları bizi üzdü. Sözleşmemde C sınıfı yazmasına rağmen vermemeniz ilginç.

06 Ağustos 2024 09:58 (Şikayetten 14 saat sonra)

Sayın İsmail S, Öncelikle geçmiş olsun dileklerimizi sunarız. Başvurunuz Şirketimize ulaşmış olup, incelemeler tamamlandıktan sonra tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Sompo Sigorta A.Ş.

07 Ağustos 2024 09:26
Sompo Sigorta Pişmanlık / İkame Araç

C sınıfı araç onaylanmasına rağmen halen sorunum çözülmedi araç teslimatı yapılmadı

07 Ağustos 2024 10:25
Sompo Sigorta Pişmanlık / İkame Araç

Beni Rent A Car firmasi aradı bana Clio göndereceklerini söyledi ve bana clionun c segmentinde olduğunu söyledi ama benim sözleşmeden clionun b segmenti olduğu yazıyor neden ısrarla c segmenti bir araç göndermiyorsunuz 2 gün geçti bu kadar basit bir operasyonu neden anlamsızca uzatıyorsunuz

07 Ağustos 2024 11:30

Sayın İsmail S, Öncelikle geçmiş olsun dileklerimizi sunarız. Başvurunuza istinaden tarafınıza 07.08.2024 tarihinde bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, Sompo Sigorta AŞ

Mert sonuçtan memnun

Mert
27 Ağustos 2024 08:23
"İlerleyen günlerde kiralama şirketinin müsaitliğine göre araç değişikliği yapılacağı bildirildi. Teşekkürler..."
Mustafa sonuçtan çok memnun

08 Ekim 2024 14:08
"Sompo sigorta yaşattığı aksaklıklardan dolayı özür dileyip ikame araç tahsisi konusunda yardımcı oldu. Ayrıca sompo ikame araç birimi de 2. İkame aracımı da adresime teslim etmesi gerektiğini, çünkü 1. İkame aracımı keyfi olarak iade etmediğimi anladı. Aksaklıklar yaşasak da şu an sorun yok gibi gözüküyor. Biz böyle bir milletiz, çabuk unutur, çabuk affederiz. Eğer ikame araç süresinin uzatılması konusunda problem yaşarsam bu defa hem internet dünyasını hem sosyal medyayı feci şekilde bilgilendiririm ve bu defa zannedersem unutmam. Görevini eksik yapıp müşterilerini sahipsiz sananları esefle kınıyorum, görevini hakkıyla yapan ve mağduriyetimizi hafifletmek için uğraşan yetkilileri de helal kazançlarından dolayı kutluyor teşekkürlerimi arz ediyorum."
Kürşat sonuçtan hiç memnun değil

Kürşat
10 Haziran 2024 00:03
Sompo İkame Araç Mağduriyeti!