Solgar V2000 Multivitamin Tablet

Solgar V2000 Multivitamin Tablet
Fatma
09 Temmuz 2024 18:12

Gaziantep'te bir eczaneden Solgar V2000 90 tablet almıştım. Açtıktan sonra fark ettim ki fotoğraftaki gibi kararmalar olmuş ve birkaç tablet birbirine yapışmış. Bunu eczane yerine direkt Solgar'a bildirdim. Bana bunu eczaneye vermemi ve birkaç gün içerisinde bana yeni ürün getireceklerini söylediler. Dün eczacı arayıp bu ürünü alıp inceledikten sonra bana yeni ürün gönderileceğini söyledi. İyi de görselde apaçık belli tabletin durumu, neyi inceleyecekler! Benim zaten o vitaminlere ihtiyacım vardı. 1 ay bunu mu bekleyeceğim? Solgar müşteri hizmetlerini arıyorum, bir türlü bağlanamıyorum. Ama daha önce bağlanıyordum.

profile profile

Yeliz
Yeliz

Merhaba bende demir takviyesi de çok sorun yaşadım. Çok fazla mide ağrısı gaz ve çarpıntı yaptı. Sizin şikayetleriniz nelerdi?

Kübra
Kübra

Paranızı iade alın marka değiştirin ben neredeyse ölüyordum bakanlığa bildireceğim

İpek sonuçtan hiç memnun değil

Solgar V2000 Vitamin Tabletlerinde Siyah Benekler Ve Yetersiz Müşteri Desteği

İpek
23 Eylül 2025 11:17
solgar-v2000-vitamin-tabletlerinde-siyah-benekler-ve-yetersiz-musteri-destegi-1.jpg
Selen sonuçtan hiç memnun değil

Solgar VM 2000 1 Ay İçinde Bozuldu!

Selen
25 Ekim 2023 14:40
Solgar VM 2000 1 Ay İçinde Bozuldu!
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Solgar VM-75 Multivitamin Ürününün Üzerinde Oluşan Lekeler Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Fatma
25 Eylül 2025 17:11
solgar-vm-75-multivitamin-urununun-uzerinde-olusan-lekeler-ve-yetersiz-musteri-hizmeti-3.jpg