Carrefour SA Söke Un 5 Kg Böceklenmiş

12 Ağustos 2024 10:201.157

Söke 5 kg un aldım Carrefour SA'dan, böceklenmiş çıktı. Carrefour SA'dan biri beni aradı, 'Unu iade edeceksiniz ama 2 paket 5 kg almışsınız, ikisini de iade etmezseniz alamayız' dedi. Ben kampanyadan almadım, sadece 2 paket aldım. 'Birini iade etmeyeceğim' dedim, 'Ya ikisini verin ya da alamam' dedi. Ben de 'Öyle şey mi olur?' deyince, 'Atın çöpe' deyip yüzüme kapattı telefonu.

12 Ağustos 2024 14:12

Carrefour SA'dan aldığım. 5 kg lik Söke undan böcek çıktı bir sene gibi bir sure önce de aynı şey olmuştu hala dikkat edilmiyor bazı şeylere demek ki. Söke unu aradım ulaşamadım telefonlarına konuyu o yüzden kendilerine iletemedim daha. Parti numarası son kullanım tarihleri ile bilgi vereceğim kendilerine bir baksınlar neden böyle. Oluyor

Eki aç
12 Ağustos 2024 10:20 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Firmamıza ve ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Yaşadığınız sürecin en kısa sürede memnuniyete dönüştürülmesi hedefimizdir. Konu hakkında ilgili kayıt oluşturulmuş olup, müşteri temsilcilerimiz sizinle en kısa zaman içerisinde iletişime geçeceklerdir. Saygılarımızla,

Derya
15 Ağustos 2024 07:44

Söke unu ilgisinden dolayı tebrik ederim. Geri dönüp sorunun neyden kaynaklandığını çözmeye çalışmaları ve mağduriyetimi gidermek istemeleri müşterilerine ne kadar çok önem verdiklerini gösterir. Bence bu yüzden büyük bir firma.

Ağır Koku Yayan Unla Karşılaşma

8 Kasım 2024 19:311.124

Carrefour marketten 5 kg Söke un aldım. SKT tarihi 2025 fakat paketi açınca...

3 Kasım 2024 15:41540

"Hemen problemle ilgilendiler ve kokusuz tertemiz ürün gönderdiler. Ürünlerinin arkasında durdukları için teşekkür ederim."

29 Ağustos 2024 18:561.108

Kayseri'de markette Söke marka un aldım ama paketi açar açmaz böcekler, kurtlar çıktı. 5 kiloluk un çöp oldu. Çözüm bulm...

Migros 5 Kiloluk Söke Un Böceklenmesi Sorunu

17 Eylül 2024 18:381.694

"Kısa sürede çözüm üretmek için tarafıma ulaştınız, aynı zamanda hediye ürün gönderimi için de teşekkür ederim."

Migros 5 Kiloluk Söke Un Böceklenmesi Sorunu

Tümünü Gör
Söke Un Ayrı Paket, Aynı Un

Söke Un AyrıPaket, Aynı Un

Zeynep
Yeni Açılan Söke Unun Kötü Kokusu Var!

Yeni Açılan SökeUnun Kötü Kokusu Var!

Mehtap
Söke Unda Kurtçuklar