Emre sonuçtan hiç memnun değil

Şok Marketler Asonic Marka Kablosuz Kulaklık İle İlgili Şikayet

Şok Marketler Asonic Marka Kablosuz Kulaklık İle İlgili Şikayet
16 Eylül 2023 12:41

Şok market İzmit Tepeköy Şubesinden 15 Eylül 2023 tarihinde satın almış olduğum Asonic marka kablosuz kulaklık, ilk kullanmaya başladığım anda aşırı derecede ısınmaya başladı. Neredeyse patlayacak duruma geldi. Bugün ürünü iade etmeye gittiğimde market çalışanı ürünü iade alamayacağını söyledi. 3 kuruşluk kulaklık için neredeyse kulağımdan olacaktım.

Eğer mağduriyetim giderilmez ise pazartesi günü Tüketici Hakları Mahkemesine gidip dava açacağım! Ayrıca Şok Marketler a. Ş. Tepeköy İzmit Şok market ve bana ürünü satan çalışan hakkında avukatıma maddi manevi tazminat davası açması için izin vereceğimi iletiyorum. Mağduriyetimin bir an önce giderilmesini rica ederim.

16 Eylül 2023 18:26 (Şikayetten 5 saat sonra)

Merhaba, Elektronik ürünlerde iade / Değişim için öncelikle ilgili yetkili servisten iade / Değişim onay formu ve fiş gerekmektedir. Yetkili servis numaralarına kullanım klavuzundan ulaşabilirsiniz. Anlayisiniz için tesekkür ederiz. Saygilarimizla.

Emre
Emre
16 Eylül 2023 22:53

Herhangi Bir Yetkili Servis Formu Yoktu Üründe Benim Muhatabım Ürünü Satın Aldığım Kişidir 3. Şahıslar Beni İlgilendirmez. Benim Mağduriyetini Çözün Yoksa Sizi Cümle Aleme Rezil Ederim Milyonluk Sayfalarda Yaşattığınız Bu Rezilliği Milyonlar Görür Ve Nasıl Bir Hizmet Anlayışı Taşıdığınız Ortaya Çıkar Saygılarımla Son 2 Gün...

Turgut sonuçtan hiç memnun değil

04 Haziran 2024 02:49

14 Kasım 2023 14:13
Meral sonuçtan çok memnun

20 Aralık 2024 15:12
"Teşekkür ederim"
Byrm sonuçtan hiç memnun değil

08 Kasım 2023 10:43

06 Aralık 2023 16:26