Feyza sonuçtan memnun

Social Tur Profesyonellikle Uzaktan Yakından Alakaları Yok

03 Temmuz 2023 20:42

Eskişehir Social Tur firması ile 30 Haziran'da günübirlik Amasra turuna gittik. Daha önce oraya hiç gitmemiş bir rehber yollamışlardı rehber de orayı bilmiyordu. En kötüsü de şoför yolları bilmiyordu.

Sürekli yolları karıştırdı. 5 saatte gidilecek yolu 3, 4 kere yanlış yollara girmesi sebebiyle 9 saate çıkardı. Programa dahil ettikleri sözde kahvaltı da çok kötüydü ( bayat 1 adet simit ve poğaça). Dönüşümüz akşam saatlerinde olacakken (programda yazan oydu) Gidişte olduğu gibi dönüşte de yanlış yolları karıştırmasından dolayı Eskişehir'e varışımız gece 03.30 oldu.

Amasra'dan çıkış saatimiz 18.00. Ne diyebilirim ki daha ya çok yazık. Param da vaktim de boşa gittiği için yazıyorum. Üstelik reklamlarında profesyonel ekipten bahsediyorlar. Profesyonellikle uzaktan yakından alakaları yok.

03 Temmuz 2023 14:02

Eskişehir Social Tur firması ile 30 haziranda günübirlik Amasra turuna gittik. Daha önce oraya hiç gitmemiş bir rehber yollamışlardı rehber de orayı bilmiyordu. Rehber ilgiliydi o nec arkadaş üniversite öğrencisi birisiydi. Burda sıkıntı olan orayı hiç bilmeyen bir ekibin bize rehberlik edişi. En kötüsü de şoför yolları bilmiyordu. Sürekli yolları karıştırdı. Programa dahil ettikleri sözde kahvaltı da çok kötüydü ( bayat 1 adet simit ve poğaça). Dönüşümüz akşam saatlerinde olacakken (programda yazan oydu) Gidişte olduğu gibi dönüşte de yanlış yolları karıştırmasından dolayı Eskişehir'e varışımız gece 3.00 03.15 civarı oldu. Süre çok uzadı. Amasra'dan çıkış saatimiz 18.00 civarlarıydı. Ne diyebilirim ki daha ya çok yazık. Param da vaktim de boşa gittiği için yazıyorum. Üstelik reklamlarında profesyonel ekipten bahsediyorlar. Profesyonellik bu şekilde olmamalı. Yorumumun kaldırılması şartıyla paramızın iade edileceğini söylediler. Ben memnun kalmadığımı bu şekilde belirtmek istiyorum. Para iadesi vaadiyle yorumu kaldırtılıp sonrasında tekrar yorum yapılmaması adına beni engelleyip yorum yapmaya kapattılar. Yorumda memnun kalmadığımı belirteceğimi söylediğimde beni avukatları olduğunu vs söyleyerek tehditvari konuştular.

Feyza
Feyza
01 Temmuz 2023 22:45

👌🏻. Teşekkürler...

Funda sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Organizeyle, Süleymanpaşa Travel. Gezdirmiyor Otobüsle Götürüyor

13 Nisan 2024 16:59