Snapmuse.com Abonelik İptali

08 Eylül 2024 19:14

Ben 8 Eylül 2024 tarihinde snapmuse.com müzik sitesine deneme sürümünü denemek için üye olmuştum. Sitenin aradığım özelliklere sahip olmadığını gördüm. Aboneliğin iptali için çalışmayan bir buton koymuşlar ve hiçbir şekilde aboneliği iptal edemiyoruz. Konu hakkında mail atmış olmama rağmen iptali ile ilgili geri dönüş olmamıştır. Kart bilgilerimden bir ödeme yapılması halinde ilgili adli kurumlara başvuru yapılacaktır. Bunun bilinçli yapıldığını düşünüyorum ve gerçekten mail atmama rağmen acilen aboneliğimin durdurulmasını istiyorum.

09 Eylül 2024 14:17 (Şikayetten 19 saat sonra)
09 Eylül 2024 17:06

Merhaba, İptal işlemini gerçekleştiremiyorum. Sizden ricam abonelik tüm bilgilerimin iptal edilmesini rica ediyorum. İptal işlemini gerçekleştirilmediği ve ileri tarihte oluşabilecek bir maddi kayıp durumunda adli ve idari süreç gerçekleştireceğimi bildiririm. Abonelik iptali ile ilgili kurumsal olarak gerekli işlemin yapılmasını rica ederim.

Cihat sonuçtan çok memnun

27 Haziran 2024 17:23
"İlgilerinden dolayı teşekkür ederim sorun çözüldü."

18 Mayıs 2024 14:23
Snapmuse Abonelik İptali Acilen

Snapmuse Üyeliğimi İptal Edemiyorum Ve Ücret Tahsilatı Riskiyle Karşı Karşıyayım

Yasemin
03 Aralık 17:30
snapmuse-uyeligimi-iptal-edemiyorum-ve-ucret-tahsilati-riskiyle-karsi-karsiyayim-3.jpg
snapmuse-uyeligimi-iptal-edemiyorum-ve-ucret-tahsilati-riskiyle-karsi-karsiyayim-1.jpg
Mihdiye sonuçtan hiç memnun değil

Mihdiye
01 Şubat 2023 17:31