Emir sonuçtan hiç memnun değil

29 Nisan 2024 21:08

Merhaba, geçen sene sebepsiz bir şekilde Snapchat'teki anılarla dolu hesabım kapatıldı ve bir daha açılmadı. Yeni bir hesap açtım ve altı ay boyunca kullandım; ancak o hesap da kapandı. Snapchat'i sildim ve üç-dört ay boyunca kullanmadım. Tekrar indirdim fakat açtığım hesaplar en fazla bir saat sonra kapanıyor. Snapchat, neden böyle bir şey oluyor? Bugün dört hesap açtım ve hepsi bir saat içinde kapandı. Bu sorunun düzeltilmesini istiyorum.

18 Eylül 2024 13:53

Merhaba, birkaç ay önce Snapchat hesabım kapandı. 1-2 ay kullanmadım fakat geçen hafta bir hesap açma kararı aldım. Açtığım hesap 12 saat içinde kapandı. 1 gün sonra yeni bir hesap açma kararı daha aldım. Yaklaşık 10 gün kullandım, sonra kapatıldı. Amacın ne Snapchat? Açtığım tüm hesapları neden kapatıyorsun? Sadece snap atıp gelen arkadaşlık isteklerini kabul ediyordum, mesajlara bile bakmıyordum. Arkadaşlık isteği gönderen o kadar kötü kullanıcı isimli insanlar varken, o kadar +18 içerikli hesaplar varken neden benim hesabımı kapatıyorsunuz? Yetkililerin yardımcı olmasını istiyorum. Şu an gidip bir hesap daha açsam o hesap da kapanacak. Lütfen yardımcı olun Snapchat yetkilileri.

Yağız
Yağız

Hepsini aynı sebepten topluluk ilkelerinden dolayımı kapatıyor?

Batuhan
Batuhan

Kanka aynı sorun bende var açtığım her hesap 2 gün sonra kapanıyor çözümünü buldun mu?

Emir
Emir

Yok hala aynı ya

İbrahim
27 Şubat 2024 12:09
Rojhat sonuçtan hiç memnun değil

Rojhat
16 Aralık 2024 22:15